Το Διήμερο ΡΟΚ Φεστιβάλ της Βιβλιοθήκης Ολύμπου. video teaser & φωτο.

Ζωντάνεψε και πάλι για δύο ημέρες (2-3/9), το θεατράκι του Λαγονησίου όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το ΡΟΚ Φεστιβαλ που διοργάνωσε η Βιβλιοθήκη Ολύμπου σε συνεργασία με μουσικούς της περιοχής.

Υπέροχες εκτελέσεις απ’ όλα τα μουσικά σχήματα που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην τέταρτη συνεχόμενη χρονιά του θεσμού.  Τις προηγούμενες χρονιές το φεστιβάλ γινόταν στην αυλή του παλιού Σχολείου του Ολύμπου όμως φέτος μεταφέρθηκε στο Λαγονήσι προκειμένου να προσελκύσει νεολαία και από άλλες περιοχές όπως κι έγινε. Πάνω από 400 άτομα και τις δύο ημέρες απόλαυσαν ένα υπέροχο μουσικό Σαββατοκύριακο  και καταχειροκρότησαν τους καλλιτέχνες.

Το διήμερο Φεστιβάλ είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων του ΝΠΔΔ “ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ”του Δήμου Σαρωνικού που παρείχε Τεχνική Υποστήριξη στην διοργάνωση. Σημειώνεται ότι κατά την πρώτη ημέρα ο τεχνικός εξοπλισμός Ήχου ανήκε στους καλλιτέχνες που οι ίδιοι  εγκατέστησαν και υπήρξε η αρωγή από τον Δήμο σε φώτα ενώ κατά την δεύτερη ημέρα η συνολική κάλυψη (Ήχος και φως) έγινε από τον Δήμο Σαρωνικού.

Οι χορηγοί (ΜARKET IN, S/M ΣΟΦΡΩΝΗΣ και COFEE ISLAND) ενίσχυσαν την εκδήλωση.

Από το διήμερο φεστιβάλ, απολαύστε ένα μικρό teaser του Paraktios που ήταν Χορηγός Επικοινωνίας ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν  video  ξεχωριστά για κάθε μουσικό σχήμα που πήρε μέρος στο φεστιβάλ.

Δείτε το album των φωτογραφιών ΕΔΩ

 

Categories