Με πρόταση Μ.Τσαλικίδη, Μήνυση του Δ. Σαρωνικού κατά παντός υπευθύνου – Τοποθέτηση Αγγ. Ράπτη

Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού 20/9/17

Πρόταση Μ.Τσαλικίδη για να αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο η υποβολή Μήνυσης κατά παντός υπευθύνου και κριτική για τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής καθώς και για την μη συνεργασία με ΕΛΚΕΘΕ – Δεκτή η πρόταση από Δήμαρχο και απαντήσεις επί της κριτικής και περαιτέρω συζήτηση για ΕΛΚΕΘΕ

Τοποθέτηση και Κριτική της Αγγελικής Ράπτη. Αναγκαία η συνεργασία με ΕΛΚΕΘΕ – Μην κολυμπάτε όπου υπάρχουν πίσσες η ιριδίζουσες περιοχές γιατί μπορεί να έχετε πρόβλημα-Απαραίτητη η επιστημονική ενημέρωση προς τους πολίτες (από το 21ο min του live video)


Τοποθέτηση Δημ Κατσούλη και εκ νέου παρέμβαση Δημάρχου και Αγγ. Ράπτη για ΕΛΚΕΘΕ

Τοποθέτηση Σπ Δημητρίου και σκληρή κριτική στον Δήμαρχο για ΚΕΛ – Ένταση μεταξύ Αθανασόπουλου και Δημάρχου με αφορμή τις πυρκαγιές στον Σαρωνικό. Η “σύρραξη” επεκτείνεται μεταξύ Δημοτικών Συμβούλων όταν ο Μ Τσαλικίδης δηλώνει πως δεν είδε κανέναν δημοτικό Σύμβουλο στις Φωτιές ο οποίος ζήτησε αργότερα “συγγνώμη”.


Και άλλη ένταση με Δημότες που ζητούσαν τον λόγο που τελικά τον πήραν και ερωτήσεις Δημότισσας προς το Δημοτικό Συμβούλιο (στην αρχή του video)

Η Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για την θαλάσσια ρύπανση (6ο min)

Συνεχίζουν οι Δημότες τις παρεμβάσεις τους με ¨έντονο” τρόπο και η Πρόεδρος αναγκάζεται να διακόψει για λίγο την Συνεδρίαση.

Στην επανάληψη της συνεδρίασης γίνεται “φρεσκάρισμα” της απόφασης για την μηνυτήρια αναφορά ενώ ο Μ Τσαλικίδης αργότερα,  κατά την διάρκεια συζήτησης άλλου θέματος, ζητάει συγγνώμη στους δημοτικούς συμβούλους που κατηγόρησε ότι δεν ήταν -ενώ ήταν- στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών στο Δήμο Σαρωνικού

Categories