Με πρόταση Μ.Τσαλικίδη, Μήνυση του Δ. Σαρωνικού κατά παντός υπευθύνου – Τοποθέτηση Αγγ. Ράπτη

Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού 20/9/17

Πρόταση Μ.Τσαλικίδη για να αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο η υποβολή Μήνυσης κατά παντός υπευθύνου και κριτική για τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής καθώς και για την μη συνεργασία με ΕΛΚΕΘΕ – Δεκτή η πρόταση από Δήμαρχο και απαντήσεις επί της κριτικής και περαιτέρω συζήτηση για ΕΛΚΕΘΕ

Τοποθέτηση και Κριτική της Αγγελικής Ράπτη. Αναγκαία η συνεργασία με ΕΛΚΕΘΕ – Μην κολυμπάτε όπου υπάρχουν πίσσες η ιριδίζουσες περιοχές γιατί μπορεί να έχετε πρόβλημα-Απαραίτητη η επιστημονική ενημέρωση προς τους πολίτες (από το 21ο min του live video)

https://www.facebook.com/agamemnon.xygakis/videos/10213496839718328/


Τοποθέτηση Δημ Κατσούλη και εκ νέου παρέμβαση Δημάρχου και Αγγ. Ράπτη για ΕΛΚΕΘΕ

Τοποθέτηση Σπ Δημητρίου και σκληρή κριτική στον Δήμαρχο για ΚΕΛ – Ένταση μεταξύ Αθανασόπουλου και Δημάρχου με αφορμή τις πυρκαγιές στον Σαρωνικό. Η “σύρραξη” επεκτείνεται μεταξύ Δημοτικών Συμβούλων όταν ο Μ Τσαλικίδης δηλώνει πως δεν είδε κανέναν δημοτικό Σύμβουλο στις Φωτιές ο οποίος ζήτησε αργότερα “συγγνώμη”.

https://www.facebook.com/agamemnon.xygakis/videos/10213497060523848/


Και άλλη ένταση με Δημότες που ζητούσαν τον λόγο που τελικά τον πήραν και ερωτήσεις Δημότισσας προς το Δημοτικό Συμβούλιο (στην αρχή του video)

Η Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου για την θαλάσσια ρύπανση (6ο min)

Συνεχίζουν οι Δημότες τις παρεμβάσεις τους με ¨έντονο” τρόπο και η Πρόεδρος αναγκάζεται να διακόψει για λίγο την Συνεδρίαση.

Στην επανάληψη της συνεδρίασης γίνεται “φρεσκάρισμα” της απόφασης για την μηνυτήρια αναφορά ενώ ο Μ Τσαλικίδης αργότερα,  κατά την διάρκεια συζήτησης άλλου θέματος, ζητάει συγγνώμη στους δημοτικούς συμβούλους που κατηγόρησε ότι δεν ήταν -ενώ ήταν- στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών στο Δήμο Σαρωνικού

Categories