Εγκρίθηκαν τα τεύχη Δημοπράτησης για την Ενεργειακή Αναβάθμιση Φωτισμού στο Δήμο Σαρωνικού. video

Σημαντικό έργο θεωρείται από την Δημοτική Αρχή αλλά και από άλλους το έργο που αφορά στην Ενεργειακή αναβάθμιση-αυτοματοποίηση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού κοινόχρηστων χώρων και εφαρμογές smart cities με εξοικονόμηση ενέργειας.

Στην σχετική συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20/9/17,  για την έγκριση της δημοπράτησης των τευχών, τις αντιρρήσεις του -καταψηφίζοντας- κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Μποστανίτης λέγοντας ότι ο Δήμος καθίσταται όμηρος του εργολάβου και απεμπολεί την δυνατότητα του Δήμου να ελέγχει τα έσοδά του ενώ θα μπορούσε, όπως είπε, να αγοράζει τους LED λαμπτήρες και να τους αλλάζει το τεχνικό προσωπικό.  “Παρών¨ψήφισε ο Αλέκος Αθανασόπουλος με την αιτιολογία ότι δεν ήταν παρών στις συζητήσεις για το θέμα που είχαν γίνει σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπ Δημητρίου μετά από την παράθεση των δικών του απόψεων και τις επεξηγήσεις του Δημάρχου, ψήφισε θετικά καθώς θετικά ψήφισε και το υπόλοιπο Δημοτικό Συμβούλιο.

Απάντηση δόθηκε από τον Δήμαρχο η οποία περιέγραψε ακριβώς την διαδικασία (12:45 min) μεταξύ των οποίων είπε ότι όλο το ρίσκο το παίρνει ο Ανάδοχος και το έργο αυτό αλλάζει και αναβαθμίζει όλο το σύστημα ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Σαρωνικού.

Νομίζουμε ότι οι διάλογοι που έχουν καταγραφεί είναι πολύ κατατοπιστικοί και σας προτείνουμε να δείτε το video προκειμένου να ενημερωθείτε και να διαμορφώσετε γνώμη.

Δείτε τα video ολόκληρης της συνεδρίασης εδω

Categories