Ο Δημ Σύμβουλος Σπ Δημητρίου εξαπολύει επίθεση με καταγγελίες – Και άλλη ένταση με πολίτες. video

Ακόμα ένα απόσπασμα από το “ζωηρό” Δημοτικό Συμβούλιο της 20/9/17 καθώς o Σπ. Δημητρίου, πρώην Αντιδήμαρχος και νυν ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος εξαπολύει επίθεση προς την Δημοτική Αρχή με 3 θέματα. (ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ-Νεκροταφείο Καλυβίων και παράνομη εκμετάλλευση διαφημιστικών πινακίδων από την εταιρεία με την οποία ο Δήμος έχει συνάψει σύμβαση).

Από τα 3 θέματα παρουσιάζουμε, στο video που ακολουθεί, τα δύο τελευταία ενώ για το πρώτο σας παραπέμπουμε στα video ολόκληρης της συνεδρίασης που ήδη έχουν αναρτηθεί.

Μετά την έκθεση των θεμάτων του Σπ Δημητρίου παρενέβη και ο έτερος ανεξάρτητος Σύμβουλος Αντ Μποστανίτης  για να παρατηρήσει ότι διακρίνει μία OMERTA και να χαρακτηρίσει το Δημοτικό Συμβούλιο ως muppet Show ενώ προηγουμένως ο Αντρ Κωνσταντέλλος απευθυνόμενος στον Σπ Δημητρίου τον ρώτησε αν αυτά που καταγγέλλει έγιναν πριν η μετά την ανεξαρτητοποίησή του.

Μετά το πέρας των ερωτήσεων του Δημητρίου, ένας εκ των πολιτών από το ακροατήριο ζήτησε τον λόγο από την Πρόεδρο η οποία δεν του τον έδωσε για να ακολουθήσει ακόμα ένα κομφούζιο στην αίθουσα με αντεγκλήσεις μεταξύ Προέδρου και κοινού.

Δείτε τα video ολόκληρης της συνεδρίασης ΕΔΩ

Categories