Ο 1ος Αγώνας Βάδην Αλυκών Αναβύσσου. video

Με πάνω από 100 συμμετοχές όλων των ηλικιών έγινε ο 1ος Αγώνας Βάδην που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου και η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σαρωνικού, την Κυριακή 24/9/17.

Το οργανωτικό μέρος στήριξε το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σαρωνικού ενώ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ φρόντισε για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα ρυθμίζοντας την κυκλοφορία προς διευκόλυνση των βαδιστών.

Αφετηρία και τερματισμός ήταν το Πέτρινο στην παραλία Αναβύσσου και η διαδρομή που διανύθηκε ήταν  4,2 χιλιόμετρα περίπου.
Αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια απονεμήθηκαν στους 5 πρώτους νικητές των κατηγοριών: ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΓΟΡΙΑ και ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης, ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Χαρίτος, ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Σαρωνικού Χρήστος Γερασιμίδης και ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Σόφος.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού συνεχάρη την Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου για την πρωτοβουλία και με την ευκαιρία αναφέρθηκε στο έργο της ΑΔΜΚΕΣ η οποία μεταξύ άλλων δημιούργησε τον περιπατητικό δρόμο στον οποίο διεξήχθη το μεγαλύτερο μέρος του Αγώνα περιφερειακά των Αλυκών Αναβύσσου.

O Paraktios κάλυψε τον Αγώνα και σας προσφέρει το video που ακολουθεί.

 

Δείτε το album φωτογραφιών του Αγώνα ΕΔΩ

Categories