Μουσικό Σύνολο “Κοίτα με”. Παρουσίαση – (video)

Οχτώ νέοι άνθρωποι, πέντε από το Δήμο Σαρωνικού και τρεις από Παλλήνη, Κερατέα και Μαραθώνα, με κοινό χαρακτηριστικό το ότι οι εφτά φοιτούν στο ΠΜΓΛΠ (Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης) αλλά κυρίως ότι όλοι τους λατρεύουν και υπηρετούν την Μουσική, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την καλλιτεχνική τους παρουσία με τρία αντιπροσωπευτικά μουσικά κομμάτια μέσω του πρώτου τους video.

Τους ευχόμαστε να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να είναι γεμάτος επιτυχίες ο μουσικός τους δρόμος.

Το Μουσικό Σύνολο “ΚΟΙΤΑ ΜΕ”, πήρε το όνομά του από το αγαπημένο τους τραγούδι  “Κοίτα με γλυκιά μου αγάπη” που περιλαμβάνεται στο video. Τα υπόλοιπα δύο μουσικά κομμάτια είναι το τραγούδι ” Άη-Γιώργη – Ederlezi” και το ορχηστρικό “Πατρούνινο”

Τα μέλη του Μουσικού Συνόλου “ΚΟΙΤΑ ΜΕ” είναι:

Από τον Σαρωνικό: Αναστασία Φεργαδιώτη (τραγούδι), Ηλιάνα Φεργαδιώτη (ούτι -τραγούδι), Λυδία Φεργαδιώτη (λάφτα-τραγούδι), Μαριτζίνα Αντωνάτου (κανονάκι-τραγούδι) και Λουκάς Κολομτσάς (Λαούτο).

Από την Παλλήνη: Ειρήνη Κοττάκη (βιολί-τραγούδι)

Από τον Μαραθώνα: Παναγιώτης Καραγιάννης (κρουστά)

Από την Κερατέα: Γρηγόρης Φρέσκος (λαούτο-τραγούδι)

Η βιντεοσκόπηση έγινε στις 17/9/17 από τον Paraktios.gr (αφιλοκερδώς) σε περιοχή του οικισμού της ΑΤΕ στην Ανάβυσσο με την πολύτιμη βοήθεια του Παντελή Ξυγκάκη και του Γιώργου Κοτσώνη ο οποίος εδώ και πολύ καιρό ακολουθεί και υποστηρίζει τις προσπάθειες των παιδιών του Μουσικού Συνόλου.

φωτο από την βιντεοσκόπηση

 

 

 

Categories