Κορωπί – Καλύβια 1-2

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-4η Αγων.
Μετά από μεστή εμφάνιση τα Καλύβια έφυγαν με το τρίποντο από το Κορωπί που προσπάθησε, αλλά είναι φανερό ότι διέρχεται αγωνιστική κρίση και υπέκυψε φυσιολογικά.
Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για τα Καλύβια αφού στο 10΄ο αρχηγός και στυλοβάτης της άμυνας Χριστόπουλος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Κοτλίδα. Το ευχάριστο για τα Καλύβια είναι ότι Κοτλίδας και Κετέογλου Χ. συνεργάστηκαν άψογα και κάλυψαν την απουσία του αρχηγού με τον καλύτερο τρόπο.


Στο 23΄ο εξαιρετικός σήμερα Αλεξίου έκανε μακρινή πάσα στον κενό χώρο. Ο Κάιδος πέρασε σε ταχύτητα τον αμυντικό που τον ακολουθούσε και με λόμπα επί του Κονόμι έκανε το 0-1.(φωτο.)
Μέχρι οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια τα Καλύβια έλεγχαν τον ρυθμό και δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα με εξαίρεση τη φάση διαρκείας στο 41΄ όταν το Κορωπί έφτασε στην ισοφάριση αλλά οι αμυντικοί των Καλυβίων ήταν ψύχραιμοι και αποσόβησαν τον κίνδυνο.

Στην επανάληψη το Κορωπί προσπάθησε να αντιδράσει. Είχε τον έλεγχο του κέντρου και στο 51΄πέτυχε γκολ με κοντινό πλασέ του Βλάχου που εκμεταλλεύτηκε μακρινή διαγώνια πάσα ακριβείας του Αλεξίου και αδράνεια της άμυνας των Καλυβίων που αιφνιδιάστηκε.(φωτο.)
Στο 55΄ο Χατζηστεφάνου είχε δοκάρι και στο 56΄ο Κάιδος μετά από συνδυασμό πάλι με τον Αλεξίου πέτυχε το 1-2 (φωτο. άνω).
Ακολούθησε παιχνίδι κέντρου για 15 λεπτά και από το 70΄και μετά τα Καλύβια δεν απειλήθηκαν. Αντίθετα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ, με κορυφαία τη φάση διαρκείας του 85΄όταν ο Φουντοραδάκης έδιωξε δύο φορές τη μπάλα επάνω στη γραμμή του τέρματος, ενώ ο Κονόμι ήταν εκτός θέσης!

Διαιτητές: Μανιώτης, Σπυρόπουλος, Καραθανάσης.
Αρχηγοί: Ράπτης(Κορωπί), Χριστόπουλος(Καλύβια)

ΚΟΡΩΠΙ (Κερκύρας): Κονόμι, Αλεξίου, Μουρούτης, Ράπτης, Ντόκας (84΄Φουντοραδάκης), Βλάχος, Χαρίσης, Μπανάι, Πασάς, Βουλωμένος, Ντούνης.
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ(Χριστοφιλέας): Γαλανάκης, Πασκάλι (60΄Καραγιάννης), Πατσαούρας, Χριστόπουλος (10΄Κοτλίδας), Κετέογλου, Ντίνος, Χατζής, Αλεξίου (73’ Πάτσης), Κάιδος, Κυριόπουλος (60’ Χρυσοχόου), Χατζηστεφάνου.

Πηγή:https://sportcity.gr

Categories