Δύο μαχαίρια στον τόπο του φονικού στο Μαρκόπουλο…

Λίμνες αίματος σε όλο το σπίτι, μέχρι το γκαράζ, αλλά και δυο μαχαίρια βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο, όπου…
μια 51χρονη μητέρα σκότωσε την κόρη της, αφαιρώντας της τη ζωή σε ηλικία 17 ετών, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τα στοιχεία της αυτοψίας των ανδρών της Αστυνομίας δείχνουν πως η έφηβη πάλεψε προσπαθώντας να ξεφύγει από τη μητέρα της. Η σορός της φέρει πολλαπλά τραύματα στο λαιμό και το σώμα, αλλά και αμυντικά τραύματα στα χέρια, που μαρτυρούν την προσπάθειά της να αποτρέψει τα χτυπήματα που δεχόταν από τη μητέρα της. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δυο μαχαίρια.

Τα σημάδια από το αίμα δείχνουν πως μητέρα και κόρη «πάλεψαν» σχεδόν σε όλο το σπίτι και κατέληξαν στο γκαράζ, όπου η 51χρονη κατάφερε τα μοιραία χτυπήματα στο τέκνο της και στη συνέχεια έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό της βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Η γυναίκα, το τελευταίο διάστημα, έπασχε από σοβαρές ψυχιατρικές διαταραχές και βρισκόταν υπό βαριά φαρμακευτική αγωγή. Κάτι που μαρτυρούν και τα σκευάσματα που βρέθηκαν στο σπίτι.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Alpha, το κλιμάκιο που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας θα καλέσει και τον ψυχίατρο που παρακολουθούσε την 51χρονη να καταθέσει…
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS

Categories