Κούρος – Νικηφόρος 70-69

Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΣΚΑ
Β΄Κατ.-2ος Όμ.-4η Αγων.
Σε απόπειρα «αυτοκτονίας» του Κούρου με χιτσκοκικό τέλος εξελίχθηκε ο αγώνας με αντίπαλο την μαχητική ομάδα της Αγ.Βαρβάρας που έχασε το παιχνίδι από δική της αστοχία στην τελευταία επίθεση 3″ πριν το τέλος.
Στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον ρυθμό και όσο η άμυνα τους είχε κίνηση και σωστή κάλυψη μπορούσαν και έπαιρναν μια διαφορά ασφαλείας.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι με όπλα τους τους δύο ψηλούς όχι μόνο κάλυψαν τη διαφορά, αλλά προηγήθηκα στο σκορ βγάζοντας παράλληλα εκτός παιχνιδιού και τρεις παίκτες του Κούρου που αμυντικά κυρίως, στην τελευταία περίοδο έπαθε μπλακ άουτ!
Στην τελευταία του επίθεση ο Κούρος με τον Παξινό πήρε βραχεία κεφαλή στο σκορ και οι φιλοξενούμενοι στα 3″ πριν το τέλος και σε διπλή προσπάθεια κάτω από το καλάθι, αστόχησαν!
Διαιτητές: Αργυρούδης, Ραπτογιάννης
Δεκάλεπτα: 15-16, 38-31, 57-48, 70-69.

ΚΟΥΡΟΣ (Σίμος, Δάφνης): Τσόλας, Καπερώνης, Σπυρίδης 3, Κατσίκης, Μπίρμπας 20 (1), Αντωνίου, Γεωργαντάς 2, Παξινός 22 (3), Κονδύλης 4, Ζεκάκος, Ψωμαδέρης 9, Αμπλιανίτης 10.
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Γρυλλιωνάκης): Κρητικός, Μιχαηλίδης 9, Γεργεριτάκης 10, Μαράτος, Οικονόμου 10 (2), Παπαναγόπουλος 2, Κούρτζας, Βαρνάβας 9, Κάππης, Μπουρβάνης 14, Ράπτης, Τζιώτης 15 (5).
Σ.Κ.

ΠΗΓΗ:https://sportcity.gr

Categories