«ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ»

ΘΕΜΑ: «ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ»

Το ταξίδι της επί ελληνικού εδάφους ολοκληρώνει η Ολυμπιακή Φλόγα για τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες , την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 , στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στις 11:00 π.μ. μετά από την περιήγηση της σε όλα τα Χιονοδρομικά Κέντρα και αρκετές Πόλεις της Ελλάδας .Η Τελετή Παράδοσης της Φλόγας στην διοργανώτρια επιτροπή «PyeongChang 2018» θα γίνει παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ τη διοργανώτρια πόλη θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Δημοκρατίας της Κορέας κ.Lee Hee Beomόπου θα παραλάβει το Φως του Ολυμπισμού, από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ.Σπύρο Καπράλο.Θα έχει προηγηθεί τελετουργικό από την Πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου και τις Ιέρειες που έχει εμπνευστεί η Χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου υπό τους ήχους της μουσικής του συνθέτη Γιάννη Ψειμάδα.
Τη Φλόγα θα φέρει στο Παναθηναϊκό Στάδιο ολοκληρώνοντας την Λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους, οαθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού Ιωάννης Πρώιος.
Στην Τελετή Παράδοσης συμμετέχει η Μεικτή Νεανική Χορωδία Δήμων Μαρκοπούλου – Λαυρίουμε 30 παιδιά ηλικίας 10-22 ετών,όπου έχουν αναλάβει να ερμηνεύσουν τον Ολυμπιακό, Κορεάτικο και Ελληνικό Εθνικό Ύμνο! Αμφότεροι οι Δήμοι Λαυρεωτικής και Μαρκοπούλου νιώθουν ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα υπέροχα παιδιά που με επιμονή, ενθουσιασμό και χαρά συμμετείχαν σε όλη τη διαδικασία, ευχαριστώντας θερμά τους γονείς και τους καταπληκτικούς μουσικούς κ. Πυλαρινό Ανδρέα και κ. Ζάρμπ Ευτύχιο !Για όσους έχουν την δυνατότητα να παρευρεθoύν στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας ζωντανά μέσω της συχνότητα της ΕΡΤ 2 στις 11:30 π.μ.

 

Categories