ΑΟΛ – ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ. 64-49. video-φάσεις

Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΣΚΑ
Γ΄Κατ.-2ος Όμ.-5η Αγων.
Η ομάδα του Θανάση Κοντού ξεκίνησε ζεστά το παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό επέβαλε το δικό της ρυθμό και δεν επέτρεψε στην πολύ καλή ομάδα των αστέρων να την απειλήσει, με εξαίρεση φυσικά το τρίτο δεκάλεπτο.
Στο δεκάλεπτο αυτό για το Λαγονήσι δεν λειτούργησε τίποτε σωστά. Αστοχία, ανύπαρκτη άμυνα, λάθη και χαμένα ριμπάουντ επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν στο σκορ και να δείξουν διαθέσεις ανατροπής.
Ο κόουτς Κοντός προσπάθησε χωρίς βεβιασμένες ενέργειες, να επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και την ηρεμία στην ομάδα του και στο καθοριστικό τέταρτο δεκάλεπτο παρουσίασαν και πάλι το ισχυρό σύνολο του πρώτου ημιχρόνου.
Έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και έχοντας πάλι τον έλεγχο των ριμπάουντ πήραν πολλές επιθέσεις και με καθοριστικά καλάθια του Κελέση έκοψαν κάθε ελπίδα ανάκαμψης στους φιλοξενούμενους.
Τα δεκάλεπτα: 25-14, 42-26, 48-44, 64-49
Διαιτητές: Μελλίσαρης, Γαραντζιώτης
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ(Κοντός, Καραμολέγκος)
Τσώλης, Τσαφιάκος, Νοταράς, Κελέσης, Δέλλιος, Σκουλούδης, Τσακνηρίδης, Κατσαρός, Κοροβέσης, Δόβας, Πετρακάκης, Σωτηριάδης.
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89(Φουσκάκης, Μανδρανής)
Κουμενάκης, Χουζόυρης, Σπανός, Ντίνος, Μυτιληναίος, Βότσαρης, Γιαννόπουλος, Κορρές, Παπάζογλου, Καπετανίδης, Ελ Γκάλι, Βιντζηλαίος.

(Κείμενο-φωτο: sportcity.gr – video Paraktios.gr)

Categories