Πρωτέας Π.Φώκαιας – Κρυονέρι 1-0

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατ.-8η Αγων.
Ήρεμο παιχνίδι με μοιρασμένη κατοχή και λίγες φάσεις με τις ομάδες να προσέχουν πρώτα να η δεχθούν γκολ και μετά…ότι ήθελε προκύψει.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πρωτέας ήταν πιο απειλητικός και είχε δύο καλές στιγμές στο 19΄και 39΄με πρωταγωνιστή τον Μπαλογιάννη. Στην πρώτη προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Βέκιο αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ και στη δεύτερη γυριστή κεφαλιά από καλή θέση πέρασε επίσης άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες έγιναν πιο προσεκτικοί αλλά ένα λάθος από ολιγωρία της άμυνας του Πρωτέα στο 67΄παρά λίγο να κοστίσει αλλά ο Σαχίνης δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την φάση.
Στο επόμενο λεπτό Άννινος και Διακορώνας είδαν την κόκκινη κάρτα για ανταλλαγή κοσμητικών επιθέτων οι οποίοι απτόητοι συνέχισαν τις αβροφροσύνες μέχρι τα αποδυτήρια.
Τελικά το άστρο του Μπαλογιάννη έλαμψε ακόμη μία φορά στη φάση που ήρθε το γκολ για τον Πρωτέα. Αφού δέχθηκε σπουδαία πάσα από τον Τζουλιάνο (Xyka) πέρασε δύο τρεις παίκτες μέσα στην περιοχή άνοιξε το χώρο και έδωσε πάσα πάρε βάλε στον Βεϊζάι, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στα επόμενα λεπτά που απέμεναν, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά οι γραμμές του Πρωτέα είχαν κλείσει όσο χρειαζόταν και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Σπυρόπουλος, Πολυχρονιάδης. Παρατηρητής: Στεργίου
Αρχηγοί: Θάνος (Πρωτέας), Καλογήρου(Κρυονέρι)

ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ: Παππάς, Διακορώνας, Νίνα, Χάλαρης (42΄Βεϊζάι), Χίκα, Τσιαγκάνης, Καπάτος, Δούνης, Τσαλικίδης (73΄Παπαγεωργίου), Θάνος, Μπαλογιάννης
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βέκιος, Βαβάτσικος, Ζερμπίνης, Τουμπάκης, Κανταρέλης, Μορσαβίλης, Άννινος, Καλογήρου, Θανασούλης (46΄Καμαρίτης), Σιατραβάνης (74΄Κοτρώνας), Σαχίνης (83΄Βαλιάνος)

Πηγή:https://sportcity.gr

Categories