Καλύβια – Λαυρεωτική 1-0

Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-9η Αγων.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν σωστά τη μπάλα και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα με σημαντικότερη αυτή του 35ου λεπτού, όταν εκμεταλλεύτηκαν λάθος της μεσαίας γραμμής της Λαυρεωτικής και ο Αλεξίου σούταρε επάνω στον Λάμπρο που έδιωξε τη μπάλα.
Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο προσπαθούσαν να απειλήσουν βγαίνοντας στη κόντρα αλλά δεν κατάφεραν κάτι ουσιαστικό. Στην επανάληψη ο Παπαϊωάννου ανέβασε την ομάδα του πιο ψηλά με στόχο να πιέσει στην αφετηρία των επιθέσεων των γηπεδούχων.

Από τα μέσα όμως του β΄ημιχρόνου ο έλεγχος του παιχνιδιού περιήλθε και πάλι στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 75΄πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Οικονομίδη που λίγο πριν είχε περάσει σαν αλλαγή.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Κουτζιακουτζίδης, Χόικα. Παρατηρητής: Στεργίου
ΚΑΛΥΒΙΑ: Γαλανάκης, Χατζηστεφάνου, Πατσαούρας, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Χατζής, Κάιδος (70΄Πασκάλι), Ντίνος, Κυριόπουλος (86΄Κοτλίδας), Αλεξίου (72΄Οικονομίδης), Αναστόπουλος (75΄Πάτσης)
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσείν, Καλαβρός, Κορωνιάς, Κετέογλου (87΄Παπακωνσταντίνου), Βαγγέλι, Σαλίβερος, Σατσελάρι (90΄Φετολάρι), Μπάστος (73΄Χρήστου), Βελετάκος, Μιχαηλίδης (79΄Ζουμάς)

Πηγή:https://sportcity.gr

Categories