ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ “8” . Καλύβια – Εθνικός Ν.Μάκρης 3-1

Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ – Φάση των 16

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πάτση στο 21΄με ωραίο πλασέ από τα πλάγια, αλλά στη συνέχεια χαλάρωσαν και την πρωτοβουλία των κινήσεων πήραν οι φιλοξενούμενοι.
Με καλή κυκλοφορία της μπάλας και σωστό πρέσινγκ άρχισαν να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Κοκώνη.

Στο 35΄ ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καραγιάννη. Το εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά ο Κοκώνης απόκρουσε με τα πόδια(φωτο). Μπορεί να έχασε το πέναλτι ο Καραγιάννης αλλά στο επόμενο λεπτό, πέτυχε ένα θαυμάσιο παλικαρίσιο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή και λυτρώθηκε.
Το σκηνικό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε, γεγονός που ανάγκασε τον Χριστοφιλέα να κάνει με την έναρξη του β΄μέρους ταυτόχρονα δύο αλλαγές.
Στο 52΄τα Καλύβια έχασαν διπλή ευκαιρία για να σκοράρουν, αλλά στη συνέχεια και για μισή ώρα δεν έφταναν σε τελική προσπάθεια.

Η πρόκριση ήρθε στο τελευταίο τέταρτο. Στο 78΄ο Κυριόπουλος πέτυχε το 2-1 (φωτο) και στο 80΄ο Οικονομίδης το 3-1, αφού προηγουμένως ο Σουσούνης που είχε περάσει αλλαγή, είχε πραγματοποιήσει εντυπωσιακή απόκρουση καταχειροκροτούμενος!
Διαιτητές: Τριγάζης, Τζαφόλιας Β., Περδίκης.

ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας) Κοκώνης, Χρυσοχόου, Κουμάνης, Κοτλίδας, Μπότσης (46΄Ντίνος, 60΄Κυριόπουλος), Χατζής, Πάτσης (55΄ Αναστόπουλος), Καρελιώτης, Οικονομίδης, Κάιδος, Σερμπενιάδης (46΄Αλεξίου)
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Σκουβαράς) Μεϊντάνης (32΄Σουσούνης), Κίτσι, Τσέλας, Ελευθερίου (46΄Αζάρου), Καλογρεάκης, Αλιφαρμάκης (70΄ Μέγκε), Μουρούκο, Κουσουλής, Ραπτογιάννης, Καραγιάννης (84΄Κοτσαρίδας), Χατζηεμμανουήλ

Στέλιος Κανελλόπουλος sportcity.gr

Categories