Δ.Τ. Με κρατική αντιπροσωπεία από την Κίνα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς με σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κρατική Αντιπροσωπεία από την Κίνα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς με σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων

Κρατική Αντιπροσωπεία από την Κίνα για την προώθηση προϊόντων από άλλες χώρες, υποδέχθηκε στο Γραφείο Δημάρχου χθες 22/11/2017 ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς.
Τα μέλη της αντιπροσωπείας εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για να γνωρίσουν τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής μας. Για αυτό το λόγο, σήμερα Πέμπτη 23/11 και αύριο Παρασκευή 24/11 θα επισκεφθούν παραδοσιακό οινοποιείο και ελαιοτριβείο στην Κερατέα, ενώ θα κάνουν έρευνα αγοράς στο Δήμο Λαυρεωτικής και στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων, με σκοπό να εξετάσουν το επιχειρηματικό πλάνο στο οποίο θα κινηθούν.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς στη συνάντησή του με την αντιπροσωπεία δήλωσε ότι: «Ο Δήμος μας επιδιώκει την ανάπτυξη των εξαγωγών και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, στηρίζοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μας και ενισχύοντας την τοπική οικονομία. Επομένως, η Δημοτική Αρχή χαιρετίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και θα σταθεί αρωγός φέρνοντας σε επαφή εν δυνάμει επενδυτές με τοπικούς παραγωγούς.»

Categories