Καλύβια – Παλληνιακός 0-2

Φωτο. Το 0-1 από τον Σάμιο
Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-11η Αγων.
Με γκολ στο 2΄η Παλλήνη αιφνιδίασε τα Καλύβια που χρειάστηκαν την 15λεπτη ανάπαυλα του ημιχρόνου για να ανακάμψουν ψυχολογικά. Ο Σάμιος με γυρισμένη τη πλάτη έγινε αποδέκτης πάσας από αριστερά, έκανε το κοντρόλ και με γυριστό σουτ αιφνιδίασε τον Γαλανάκη.

Οι φιλοξενούμενοι με αφετηρία το κέντρο όπου κυριάρχησαν, εκδήλωσαν σωρεία επιθέσεων από τη δεξιά πτέρυγα και σπατάλησαν τουλάχιστον 5 κλασσικές ευκαιρίες, καθώς οι παίκτες των Καλυβίων έδειχναν πελαγωμένοι και ανήμποροι να ισορροπήσουν το παιχνίδι.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν με καλύτερη ψυχολογία και ισορρόπησαν το παιχνίδι. Ήταν καλύτερα οργανωμένοι αμυντικά και με κύριους εκφραστές τους Αλεξίου και Κάιδο, άρχισαν να δημιουργούν επιθέσεις αλλά γινόντουσαν λάθη στην τελική προσπάθεια ή πάσα.
Η Παλλήνη μπορεί να έχασε μέρος της ενέργειας που είχε στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν έπαψε να κυνηγάει ένα ακόμη γκολ που θα σιγούρευε με αυτό τη νίκη της.
Στο 60΄της ακυρώθηκε γκολ σαν οφ σάιντ και στο 63΄οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε χέρι αμυντικού που δεν τους δόθηκε. (Ίσως ο Κορδολαίμης να το θεώρησε ακούσιο και δεν το σφύριξε).

Στο 70΄σε εντυπωσιακή σε ατομική ενέργεια του Κυριόπουλου, ο τερματοφύλακας του Παλληνιακού Φυλακτός, με κίνηση νίντζα προστάτεψε την εστία του.
Στο 78΄ένα λάθος του Αλεξίου των Καλυβίων παρά λίγο να κοστίσει στην ομάδα του και δύο ακόμη απανωτές ευκαιρίες στο επόμενο λεπτό για την Παλλήνη, δημιούργησαν σκηνές θρίλερ καθώς τα Καλύβια προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν.

Σε μία ακόμη περίπτωση οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν σε έξοδο του τερματοφύλακα ο Κυρίοπουλος βρέθηκε στο χορτάρι.
Και αφού τελικά δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν, οι φιλοξενούμενοι σε κόντρα επίθεση στο 95΄πέτυχαν το δεύτερο γκολ με τον Μουστόγιαννη και εκεί έληξε τυπικά και ουσιαστικά το παιχνίδι.


Διαιτητές: Κορδολαίμης, Λάμπρου, Μήταρης.
Αρχηγοί: Χριστόπουλος(Καλύβια), Χρυσάφης(Παλλήνη)
ΚΑΛΥΒΙΑ (Χριστοφιλέας): Γαλανάκης, Χρυσοχόου, Πατσαούρας (65΄Οικονομίδης), Χριστόπουλος, Κετέογλου, Χατζής (20΄λ.τρ. Πασκάλι), Χατζηστεφάνου, Αλεξίου, Κυριόπουλος, Κάιδος, Αναστόπουλος
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Φυλακτός, Χαλκιάς, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Ανδρίκος, Μαλάι, Χρυσάφης (70’ Αλεξίου), Σάμιος, Γεωργουδάκης (75’ Κετσέτζογλου), Καλιαμπάκας (90’ Τσιτοφώτος), Μπίτιλης (63’ Μουστόγιαννης).

Πηγή:https://sportcity.gr

Categories