Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης της Δημ. Συμβούλου Σοφίας Τσιγαρίδα-Μηχαηλίδου

Την δήλωση ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής δημοσιοποίησε πριν λίγο η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Τσιγαρίδα-Μιχαηλίδη, δήλωση την οποία είχε υποβάλλει στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, την 23/11/17.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. 23/11/17

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στους Δημότες του Δήμου Σαρωνικού που με τίμησαν με τη ψήφο τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 και με ανέδειξαν Δημοτική Σύμβουλο, καταθέτω Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης μου από την παράταξη “ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ”.

Το δρόμο της ανεξαρτητοποίησης τον πήρα μετά από μεγάλη σκέψη.Οι λόγοι δεν είναι προσωπικοί. έχουν να κάνουν με διαφορετικές αντιλήψεις που πιστεύω και δεν συνάδουν με αυτές που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή.

Οι στόχοι που είχαμε θέσει αναλαμβάνοντας την διοίκηση του Δήμου καθώς και οι προεκλογικές δεσμεύσεις, διαπιστώνεται ότι παραμένουν απόμακροι και ανεκπλήρωτοι. Το έλλειμα συντονισμού της Δημοτικής Ομάδας είναι πλέον ΄Χάσμα Αγεφύρωτο¨. Υπάρχει ατολμία στη λήψη αποφάσεων, απαξίωση των μη αρεστών, αναβλητικότητα έργων υποδομής, έργα βιτρίνας στη λογική εξυπηρέτησης μικροσυμφεροντων, χρησιμοποίηση συναδέλφων Δημοτικών Συμβούλων μόνο για επικύρωση ειλημμένων αποφάσεων από τη στενή ηγετική σας ομάδα.

Η συνείδησή μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με το τρόπο προσέγγισης των σοβαρών θεμάτων με εκείνον της Δημοτικής Αρχής. Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Δεν με αγγίζει κανένα πολιτικό κόστος.Αγωνίζομαι καθημερινά στο στίβο της επιβίωσης και η πρωταρχική υποχρέωσή μου ως δημοτικός σύμβουλος είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συμπολιτών μου.

Διαβεβαιώνω ότι από τη θέση της Ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου θα εξακολουθήσω να δίνω το παρόν στον καθημερινό αγώνα των συμπολιτών μου,με περισσότερες δυνάμεις να στηρίζω καλοπροαίρετα ιδέεςκαι δράσεις που θα ωφελούν τους Δημότες και η κριτική μου θα είναι καλόπιστη και πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση. Θέλω να σας κοιτάζω όλους στα μάτια.Και εσάς και τους δημότες μας. Όπως έκανα πάντα και χωρίς να διαπραγματεύομαι τις αξίες που με διακρίνουν.Εντιμότητα, Ειλικρίνεια, Αποτελεσματικότητα.’

 

Categories