Ωραιότατη η Μαθητική Μουσική Βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Π.Φώκαιας στην ανακαινισμένη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολείου, την Κυριακή 3/12/17.
Το εξαιρετικό ανερχόμενο Μουσικό σύνολο “Κοίτα με”, τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια ενώ συμμετείχαν τα χορευτικά των Συλλόγων Αγ Ειρήνης, Αγ Γεωργίου και του Περιφερειακού τμήματος Π Φώκαιας του Παραρτήματος Λυκείου Ελληνίδων Κορωπίου.
Τόσο η Διευθύντρια του σχολείου, κα Ελένη Κοψολαίμη όσο και οι Εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων (ο Πρόεδρος Απ. Παπαδάκης και η Αντιπρόεδρος Στέλλα Μπέκα), στις ομιλίες τους εκτός από τις ευχαριστίες που απηύθυναν στο Δήμο Σαρωνικού για την στήριξή στο σχολείο, εξήραν την καθοριστική συμβολή του Αθανάσιου Μαρτίνου στην ανακαίνιση της αίθουσας καθώς και στην διαρκή προσφορά του στις υλικοτεχνικές υποδομές.
Δείτε σε video του Paraktios, αποσπάσματα από την μουσική εκδήλωση με την υποσημείωση ότι σε κοντινά πλάνα που χορεύουν μαθητές η εικόνα είναι “φλουταρισμένη”.