Γενική Συνέλευση,Εκλογές και νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ”ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ”

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
¨ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ¨

Δελτίο τύπου

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας.
Το Σάββατο δε ολοκληρώθηκε, το τριήμερο σεμινάριο μελισσοκομίας 7-8 και 9 Δεκεμβρίου, που είχε πάρα μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία.
Η Γενική Συνέλευση όπως και το σεμινάριο έγιναν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αναβύσσου.
Στο σεμινάριο δίδαξε ο καταξιωμένος στο χώρο της μελισσοκομίας καθηγητής του Ι.Γ.Ε( Ινστιτούτο Γεωπονικών Ερευνών),κ.Τσιμίνης Ισίδωρος με θέμα ανάπτυξης ΄¨Παραγωγική μελισσοκομία στις Ελληνικές συνθήκες και εξασφάλιση εισοδήματος¨ και ο κ.Ηλιόπουλος Νικηφόρος,χημικός Ms,Δ-ντής της HELLASCHEM.Το θέμα που μας ανέπτυξε ήταν¨Το μέλι και τα μελισσοκομικά προϊόντα- Νομοθεσία,επισήμανση προϊόντων και Εργαστηριακοί έλεγχοι ποιότητας και νοθείας.¨
Το παραπάνω θέμα παρουσιάστηκε από τον ίδιο ομιλητή στο συνέδριο Ελληνικού Μελιού και προϊόντων μέλισσας που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 2 Δεκεμβρίου 2017.
Η HELLASCHEM είναι εταιρεία παροχής εργαστηριακών αναλύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών διαπιστευμένη από το ΕΣΥΔ κατά ISO 17025 σε αναλύσεις μελιού,αλλά και άλλων προϊόντων και τροφίμων
Παρέχει μεγάλο εύρος αναλύσεων σε μέλι,γύρη,βασιλικό πολτό,πρόπολη,προϊόντα με μέλι όπως παστέλια ,μπάρες κ.ά.
Όλη η ομιλία θα έγινε με παρουσίαση διαφανειών από προτζέκτωρα.
Ευχαριστούμε τον κ. Ηλιόπουλο Νικηφόρο για την παρουσία του και τις συμβουλές που έδωσε για τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν όλα τα προϊόντα της μέλισσας,ως επίσης και τις νοθείες που γίνονται στην Ελληνική αγορά.Επίσης προσκεκλημένος στο σεμινάριο ήταν και ο κ.Παλαιοκώστας Νίκος , πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Αν.Αττικής “Ο Κηφήνας”,και μέλος του Δ.Σ της Ο.Μ.Σ.Ε ( Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος),ο οποίος μας ενημέρωσε για ότι νέο υπάρχει που αφορά την μελισσοκομία και ότι άλλο ετοιμάζετε για τον κλάδο μας με την συμμετοχή μας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.Ο Γενικός Γραμματέας του ιδίου συλλόγου κ.Κατσίκης Κωνσταντίνος,ο Πρόεδρος του μελισσοκομικού συλλόγου Κερατέας κ. Σίνης Σταμάτης.Χαιρετισμό έστειλαν η Διευθύντρια του τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής Π.Ε Αττικής κ. Καπετανοπούλου Χρυσάνθη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ντούρας Βασίλειος και ο ομότιμος καθηγητής και Διευθυντής του τμήματος Ζωολογίας και εντομολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Εμμανουήλ Νικόλαος.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου η οποία προέκυψε από τις εκλογές της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου ,είναι:

1.Ακρίβος Προκόπιος Πρόεδρος
2.Κολόμπο Αλέξανδρος Αντιπρόεδρος
3.Κόλλια Ηλέκτρα Γεν.Γραμματέας
4.Λαζάρου Θεόφιλος Ταμίας
5.Τσόλκας Σταύρος Αν.Γεν. Γραμματέας
6.Ανανιάδης Αλέξανδρος Μέλος
7.Νάκος Ηλίας Μέλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέλη του που συμμετείχαν, στις παραπάνω εκδηλώσεις με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.
Επίσης ενημερώνουμε ότι η επόμενη εκδήλωσή μας είναι τον Απρίλιο 2018 ,με την ημερίδα μελισσοκομίας και την συμμετοχή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Π.Ε Αττικής.

 

Categories