Δημήτρης Σούλτας: Τα ταγιέρ και η υγρασία

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είπε ότι ο λαϊκισμός απλώνει στη χώρα και στον πλανήτη σαν υγρασία. Είναι ζήτημα ωρών ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εξαγγείλει μείωση του ΦΠΑ στους αφυγραντήρες.

*** Οι σύνεδροι της Νέας Δημοκρατίας ψάχνουν να βρουν τα Εξάρχεια μέσα τους. Προς το παρόν τα βρήκε μόνο ο Κώστας Καραμανλής, που ένοιωσε μια έντονη καούρα. Άλλοι βέβαια πιστεύουν ότι απλώς είχε βάλει πολύ μπούκοβο στον πατσά.

*** Ψηφίζεται ο προϋπολογισμός που θα μπορούσαμε να τον συνοψίσουμε με το εξής σύντομo και περιεκτικό: «Δεν είναι αυτό που νομίζεις»

*** Η Μιμή Ντενίση δήλωσε ότι είναι ένα ροκ άτομο κάτω από ένα ταγέρ. Είναι άλλωστε γνωστό το ροκ σουξέ της «Ταγιέρ’ ταγιέρ’ μου παίρνει το μαλλίε μέρα μεσημέρ».

*** Αυτός που ανακοινώνει ότι δηλητηρίασε τρόφιμα και τα επανατοποθέτησε στα ράφια των σουπερμάρκετ. Δεν είναι αναρχικός. Είναι βλαμμένος και τίποτε άλλο.

*** Το ΣΔΟΕ ανακάλυψε δημόσιο υπάλληλο που είχε φτιάξει 116 τόνους τσίπουρο σε 7 χρόνια. Μάλλον το πουλούσε στον Πολ Τόμσεν όταν είχε κάνει τις προτάσεις για το πρώτο μνημόνιο

altsantiri.gr

Categories