ΝΑΟ “Ο Πυθέας”. Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με πολλές βραβεύσεις. video+pics

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΠΥΘΕΑ, την Παρασκευή  22/12/17,σε παραλιακό κέντρο της περιοχής μας, ήταν αναμφισβήτητα μία επιτυχημένη εκδήλωση αφού πάνω από 1οο άτομα ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση ενός μικρού Ναυταθλητικού Ομίλου με την μεγαλύτερη όμως  προβολή τα τελευταία τρία χρόνια που οφείλεται στην συμμετοχή του ως συνδιοργανωτής και “οικοδεσπότης” σε μεγάλες διοργανώσεις στο λιμάνι της Π.Φώκαιας.

Και καθώς οι πρωτεργάτες της διοργάνωσης αυτών των Αγώνων ήταν ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης και ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας Τέλης Αδαμόπουλος με την οικονομική υποστήριξη μεγάλων Χορηγών (Β. Ρέστης και Αθ Μαρτίνος) , ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο του ΝΑΟ ΠΥΘΕΑΣ, τους ευχαρίστησαν απονέμοντάς τους Τιμητικές Πλακέτες και θερμό χειροκρότημα. Την τιμητική πλακέτα του Β.Ρέστη, παρέλαβε η εκπρόσωπός του κα Δήμητρα Μαράντου.

Στη συνέχεια του τελετουργικού μέρους απονεμήθηκαν έπαινοι στους μικρούς αθλητές ενώ παραδόθηκαν και πτυχία σε Καπετάνιους Ανοιχτής Θαλάσσης.

Ιδιαίτερα συγκινητική και η στιγμή που η Ιδρυτική Πρόεδρος του ΠΥΘΕΑ, που επί 13 χρόνια ήταν στο τιμόνι του Ομίλου, βραβεύτηκε από το παρόν ΔΣ για τις υπηρεσίες της και αναγορεύτηκε  ΕΠΙΤΙΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με πλούσιο λαϊκό ρεπερτόριο και χορούς.

Ο Paraktios ήταν εκεί και ετοίμασε ένα μικρό βιντεάκι με μερικά πλάνα από τις βραβεύσεις

Δείτε φωτο ΕΔΩ

 

Categories