Σε απόγνωση οι κάτοικοι της Σαρωνίδας από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος

Αγανακτησμένοι πλέον οι κάτοικοι της Σαρωνίδας που επί πολλά χρόνια είναι τα πρώτα θύματα των διακοπών ηλεκτροδότησης με την παραμικρή κακοκαιρία.

Παραμονές Χριστουγέννων βίωσαν το φαινόμενο των συνεχών διακοπών ρεύματος που είχε ως αποτέλεσμα εκτός των πρακτικών προβλημάτων να υπάρχουν καταστροφές σε ηλεκτρικές συσκευές.

Και δεν είναι πρώτη φορά, το φαινόμενο είναι επί πολλά χρόνια επαναλαμβανόμενο και το χειρότερο,ότι η επίσημη Πολιτεία σε όλα τα επίπεδα δεν έχει την δυνατότητα η δεν έχει επιχειρήσει να επιβάλλει στην  ΔΕΗ να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους φορολογούμενους πολίτες που αδρά πληρώνουν τους λογαριασμούς τους .

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αγανακτισμένοι πλέον οι κάτοικοι οργανώνονται-κατ αρχήν με επιστολές προς τους αρμοδίους – και είναι αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Οι υπογραφές που συγκεντρώνονται κάτω από το κείμενο που δημοσιεύτηκε πριν λίγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  και στο οποίο περιγράφεται πλήρως η άσχημη κατάσταση, επιχειρούν να ασκήσουν πίεση προς κάθε κατεύθυνση και σε όποιους υπευθύνους συνεχίζουν να παραβλέπουν το σοβαρό πρόβλημα.

Ελπίζουμε ότι ο Δήμος Σαρωνικού και η Δημοτική Κοινότητα Σαρωνίδας θα βοηθήσουν ενεργά και ουσιαστικά στην επίλυση του προβλήματος.

[wonderplugin_carousel id=”48″]
Categories