Στο τραπέζι των παιδιών αναγκάστηκε να καθίσει για ακόμα μία φορά ένας 35χρονος

Ο 35χρονος ανησυχεί ότι μπορεί να βγει στη σύνταξη και ακόμα να τον βάζουν στο τραπέζι των παιδιών

Αναγκασμένος να καθίσει στο τραπέζι των παιδιών για άλλη μια χρονιά ήταν ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος επισκέφθηκε το πατρικό του για να φάει με την οικογένεια του στις γιορτές.
«Κάθε Πάσχα, Χριστούγεννα, Σαρακοστή τα ίδια» μας λέει ο Γιάννης Π., ο οποίος παρά το γεγονός ότι αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο πριν από δέκα χρόνια, είναι παντρεμένος και έχει αποκατασταθεί επαγγελματικά εδώ και μια πενταετία, αναγκάστηκε και πάλι να καθίσει σε χωριστό τραπέζι που στρώνουν οι δικοί του «για τα παιδιά.»

«Φέτος που έκλεισα τα 35, πίστεψα ότι ίσως είχα μια ελπίδα, αλλά μάταια. Όταν ρώτησα τη μάνα μου πού να καθίσω, μου είπε πάλι «εσύ θα κάτσεις με τα ξαδέρφια σου». Εντάξει τα συμπαθώ, αλλά είναι 15 χρονών. Πόσο να μιλήσεις για τα φίτζετ σπίνερ; Άσε που την άλλη φορά στο αυτοκίνητο γυρίζοντας έπιασα τον εαυτό μου να τραγουδάει Τέιλορ Σουίφτ.»

Παρότι ανησυχεί ότι μπορεί να βγει στη σύνταξη και ακόμα να τον βάζουν στο παιδικό τραπέζι, παραδέχεται ότι υπάρχουν και κάποια πλεονεκτήματα.

«Τουλάχιστον δε χρειάζεται να κάτσω δίπλα στο θείο που κάθε χρόνο ζητάει να του εξηγήσω πως δουλεύει το κινητό, ή τον άλλο που κάθε φορά μου λέει το ίδιο ανέκδοτο, ότι το καλύτερο ψάρι είναι το ψαρονέφρι. Κάτι είναι κι αυτό.»

Ο ίδιος πάντως δεν χάνει τις ελπίδες του και δηλώνει αποφασισμένος να διεκδικήσει ξανά μια θέση στο τραπέζι των μεγάλων όταν κλείσει τα 40.

tovatraxi.com

[wonderplugin_carousel id=”52″]
Categories