Ιαπωνικό gypsy band ερμηνεύει το «Βρε Μελαχρινάκι»

Αν το 2018 είχε soundtrack

THE NEWSROOM luben.tv

Κακά τα νέα, αγαπητοί φίλοι, για τους εθνοπροδότες που προτιμούν να ακούν τα ξένα pops και raps και δεν τιμούν τον μουσικό πλούτο που έχουν αφήσει πίσω οι πρόγονοί μας.

Όπως φαίνεται, υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που δείχνουν ΣΕΒΑΣΜΟ απέναντι στο σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό, χωρίς να έχουν στη γλώσσα τους τη λέξη «φιλότιμο» και χωρίς να έχουν γευστεί ποτέ ένα κομμάτι μουζάκα. Χωρίς να έχουν δει από κοντά τον Παρθενώνα, να έχουν πιει καφέ στα Αναφιώτικα, να έχουν τραγουδήσει στην παραλία κάποιου ελληνικού νησιού Φίλιππο Πλιάτσικα με συνοδεία κιθάρας.

Οι Pyramidos (ピラミッドス), ένα gypsy band που περιβάλλει με αγάπη γνωστά ελληνικά τραγούδια, όπως το Μαρία με τα Κίτρινα, το Τσικουλάτα και το Σήκω χόρεψε κουκλί μου έκανε μία σούπερ μερακλίδικη διασκευή στο «Βρε Μελαχρινάκι» τον προηγούμενο μήνα, κάνοντας πράξη αυτό που ελάχιστοι Έλληνες επιχείρησαν: να διαδώσουν τον ελληνικό πολιτισμό.

Σπουδαία μέρα για τον Μάκη Χριστουδουλόπουλο, ο οποίος θα φαντάζεται -και όχι αδίκως- 15χρονους ιάπωνες έφηβους να σιγοτραγουδούν μία παλιά επιτυχια του.

luben.tv

Categories