Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΑΙΟΛΟΣ, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, στα γραφεία του Ομίλου.

Παρουσία πλήθους μελών και φίλων του ΑΙΟΛΟΥ, ο Όμιλος των Θυμαριωτών, έκοψε την πίτα του στα γραφεία του, Λεωφ. Σουνίου & Αγίας Φωτεινής στο Θυμάρι, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018.

Ταυτόχρονα, ολοκληρώθηκε και το Χριστουγεννιάτικο bazaar με βιβλία, δώρα και χειροτεχνήματα σε συμβολικές τιμές, που είχε ξεκινήσει από την 24η Δεκεμβρίου 2017, το οποίο οι Θυμαριώτες τίμησαν ιδιαίτερα, ενώ παρουσιάστηκαν και τα νέα ημερολόγια του Ομίλου για το 2018.

Η εκδήλωση, ήταν λιτή, αλλά εξελίχθηκε σε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση των Θυμαριωτών με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Σοφρώνη και τους υπόλοιπους εκπροσώπους της Τ.Α. που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Ο Δήμαρχος, στο σύντομο χαιρετισμό του, εκτός από τις ευχές για τον καινούριο χρόνο, αναφέρθηκε σε ζωτικά ζητήματα της περιοχής και απάντησε σε ερωτήσεις

των κατοίκων του Θυμαρίου σχετικά με θέματα που απασχολούν τον οικισμό.
Ο κ. Σοφρώνης, αναφέρθηκε στην πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να ικανοποιήσει το αίτημα το Ομίλου για παραχώρηση δημοτικού οικοπέδου με σκοπό την εγκατάσταση του Ναυταθλητικού και του Αθλητικού τμήματος του Ομίλου, εφόσον λάβει και την θετική εισήγηση του Τοπικού Κοινοτικού Συμβουλίου της Παλαιάς Φώκαιας και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, αναγνωρίζοντας οτι πρόκειται για ένα έργο ανάπτυξης για την πειοχή. Οι διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει με την προώθηση του φακέλου στο Τ.Κ.Σ. και το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίασή του.
Ο Δήμαρχος προανήγγειλε επίσης την αναμόρφωση των παιδικών χαρών του Θυμαρίου, στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος που τρέχει από τον Δήμο, ενώ δεσμεύτηκε οτι σύντομα θα αρχίσει η λειτουργία νέας Δημοτικής συγκοινωνιακής γραμμής που θα συνδέει το Θυμάρι με τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου και θα καταλήγει στο σταθμό του Προαστιακού, στο Κορωπί. Η χρήση της νέας συγκοινωνιακής γραμμής θα είναι δωρεάν και η συχνότητα των δρομολογίων ικανοποιητική. Οι διαδικασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το επόμενο σύντομο διάστημα, αφού οι συνεννοήσεις με τον ΟΑΣΑ έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τον Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Γιώργο Σοφρώνη,

– Ο Πρόεδρος του Τοπικού Κοινοτικού Συμβουλίου κ. Νάσος Παπουτσής

– Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Μπουκουβάλας

– Η Δημοτικός Σύμβουλος κα. Σοφία Μιχαηλίδη

– Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέγκας Ανδρέας

– Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χρήστος Τσιγαρίδας

– Η σημαντική λογοτέχνης και μέλος της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών κα. Φωτίκα Μπίστολα

– Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταφυγίου κ. Άγγελος Φραγκόπουλος

– Ο Πρόεδρος του Συλλόγου της Αγίας Τριάδας κ. Νικόλαος Πάστρας

Το φλουρί της βασιλόπιτας, έπεσε τελικά στη νεαρή Χριστίνα Ροκκά, από τα νεώτερα μέλη του Ομίλου, που παρέλαβε και το δώρο της από τον Πρόεδρο του ΑΙΟΛΟΥ κ. Αριστοφάνη Βρυώνη.

Καλή χρονιά σε όλους!

Categories