Παραιτήθηκε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού Δ. Κατσούλης

Ο επί σειρά ετών Συντονιστής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού και ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Κατσούλης παραιτήθηκε όχι μόνο από την οργάνωση Σαρωνικού αλλά και από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος μας επιβεβαίωσε το γεγονός το οποίο μάθαμε από έγκυρότατη πηγή, όμως δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες και ούτε προτίθεται να προχωρήσει – προς το παρόν – σε Δημόσια Δήλωση για τους λόγους παραίτησής του.

Οι ίδιες πληροφορίες μας λένε για παρασκηνιακές κόντρες που υπήρξαν με την Νομαρχιακή ΑνΑττικής του Συριζα λόγω μη σύμπλευσης στο θέμα της Διαχείρισης των Αλυκών στο οποίο ο Δ Κατσούλης πήρε σαφώς αντίθετη θέση στηρίζοντας την κοινή γραμμή της Διαπαρατξιακής του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού.

Επιπλέον λόγος προστριβής ήταν και η καταψήφιση της απόφασης για την δημιουργία ΚΕΛ στα Καλύβια, κόντρα στις διαθέσεις της ΕΥΔΑΠ
Εκτός των προηγουμένων, τον τελευταίο καιρό ο Δ Κατσούλης δεν έκρυβε την δυσφορία του για την παθητική στάση του Κόματος δηλώνοντας πως οι αποφάσεις των οργάνων του κόματος δεν εισακούγονται απότην Κυβέρνηση.

Categories