Η Κοπή πίτας του Συλλόγου ΛΑΚΚΑ Αναβύσσου. VIDEO-PHOTOS

Όπως πάντα, με πρωτότυπα δρώμενα, μουσική και χορό, έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Λάκκα Αναβύσσου το Σάββατο 20/1/18 στο κέντρο La Fontana.

Πολλοί οι εκπρόσωποι από το Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού που τίμησαν με την παρουσία τους, με πρώτο τον Δήμαρχο Σαρωνικού Γιώργο Σωφρόνη με την σύζυγό του, οι Αντιδήημαρχοι Γκέραλης, Χαρίτος, Αποστόλου, η Πρόεδρος του τοπικού Αναβύσσου Όλγα Κετέογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλ. Μποκοβάλας, Μαρία Γκίνη, και Δημήτρης Κατσούλης, η πρόεδρος των εργαζομένων Μαριάννα Ματζουράτου και πολλά μέλη του Συλλόγου.

Διακρίναμε επίσης Προέδρους άλλων Συλλόγων (Ν. Πάστρας, Δ. Κλούρας, Δ.Βόγγολης, Σαβ Παρταλίδη) καθώς και τον καθηγητή Ντίνο Χασάπη.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην μεγάλη σπουδαιότητα των Συλλόγων στην σημερινή πραγματικότητα, τα έργα που προγραμματίζονται για την περιοχή ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο επίκαιρο ζήτημα του “Μακεδονικού” (Ο χαιρετισμός του Δημάρχου στο 4ο min του 3ου video) και στη συνέχεια δηλώσεις παρευρισκομένων αιρετών.

Δείτε video του paraktios από την χθεσινή εκδήλωση

Δείτε φωτο ΕΔΩ

Categories