Κούρος – Νήαρ Ηστ 72-61

Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ
2ος Όμ.-14η Αγων.

Με τη σημερινή του εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα, πέραν της βαθμολογικής ωφέλειας κέρδισε και ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος, απογοητεύοντας όσους τον είχαν από τώρα στον προθάλαμο του υποβιβασμού.

Παίζοντας καταιγιστικό μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο, αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους οι οποίοι έδειχναν να τά έχουν χαμένα.

Το βασικό τους όπλο δεν ήταν η επίθεση, αν και στις δύο πρώτες περιόδους σκόραραν από παντού, αλλά η εξαιρετική άμυνα, την οποία κράτησαν σε υψηλά στάνταρτς μέχρι το τέλος.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι την κούραση κάποιων παικτών και τις επιπολαιότητες και τα λάθη κάποιων άλλων, προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι κορυφαίοι Ψωμαδέρης και Παξινός δεν έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και με προσωπικά καλάθια διατήρησαν τη διαφορά ασφαλείας μέχρι το τέλος.

Διαιτητές: Σπυρόπουλος, Ρεμουντάκης

Δεκάλεπτα: 20-11, 44-25, 54-36, 72-61.

ΚΟΥΡΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Σίμος, Μπέκιος): Τσόλας, Μανώλης, Σπυρίδης 3 (1), Κατσίκης, Μπίρμπας 12, Αντωνίου, Γεωργαντάς, Παξινός 18, Κονδύλης 5, Ζεκάκος 7, Ψωμαδέρης 27 (4), Αμπλιανίτης.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ (Καρνέσης, Τουρλής): Νικολόης 5, Χατζηκωστής 10, Θειακούλης 3, Πανταζής 4, Χατζηαναστασιάδης, Σκέντζος 8 (2), Μάγκος 6, Τσαντήλας, Σαρακασίδης 20 (4), Ζαλώνης 5, Αντωνιάδης, Αποστολίδης.

ΠΗΓΗ:sportcity.gr

Categories