Συνεργασία του Paraktios.gr με τον Προοδευτικό Εξωραιστικό Σύλλογο Αγ. Μαρίνας Αλυκού Κορωπίου

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των κατοίκων της περιοχής μας, ο Paraktios.gr στο εξής θα συνεργάζεται στενά με έναν από τους  μεγάλους  Συλλόγους της περιοχής της Αγ Μαρίνας , τον “Προοδευτικό Εξωραιστικό  Σύλλογο Αγ. Μαρίνας Αλυκού” Κορωπίου προκειμένου να αναδειχτούν όχι μόνο τα αρκετά  σοβαρά προβλήματα που επί πολλά χρόνια παραμένουν άλυτα αλλά και όποιες πολιτιστικές -και άλλες δράσεις- του τοπικού Συλλόγου.

Στην περιοχή της Αγ Μαρίνας που αποτελεί την διπλανή γειτονιά του Δήμου Σαρωνικού αν και βρίσκεται εντός των Διοικητικών Ορίων του Δήμου Κρωπίας, υπάρχουν παρόμοια ζητήματα όπως αυτό της διαχείρισης Απορριμμάτων, της αποχέτευσης  λυμάτων, της πράξης εφαρμογής του σχεδίου Β’ κατοικίας και άλλα πολλά που θεωρούμε ότι είναι πολύ χρήσιμα για την ενημέρωση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Με αυτό το σκεπτικό, ο Σύλλογος και οι κάτοικοι της Αγ Μαρίνας θα μπορούν στο εξής να γίνουν μέλη στην ομάδα FORUM ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ και να κάνουν αναρτήσεις σχετικά με θέματα της περιοχής τους.

Πολύ σύντομα μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Κουντούρη θα κάνουμε την παρουσίαση του Συλλόγου  και των δράσεών του, αφού σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος, την ΚΥΡΙΑΚΗ 4/2 και ώρα 13.00 θα κάνει τον αποκριάτικο χορό του και την κοπή της πίτας του στην Αίθουσα Εκδηλώσεων “Filia event”.

Categories