Έτσι παίζεται το παιχνίδι μέσα σε έναν οίκο ανοχής με… κούκλες του σεξ

Η ερωτική μόδα φαίνεται πως εδραιώνεται

Μετά την Ισπανία και τη Γερμανία, η Αγγλία υποδέχτηκε μόλις τον πρώτο οίκο ανοχής της με πλαστικές κούκλες.

Ιδιοκτησίας της Lovedoll UK, το «σπίτι» άνοιξε για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών. Βλέπετε η εταιρία που παρασκευάζει πανάκριβες κούκλες του σεξ (αρχική τιμή στα 2.300 ευρώ) είχε εγκαινιάσει μια πολιτική δοκιμής του προϊόντος πριν από την αγορά και έγινε κακός χαμός!

Κι έτσι εκεί που πλήρωνε ο υποψήφιος πελάτης 50 λίρες για μισή ώρα με την κούκλα, ως test-drive δηλαδή, τώρα με 100 λίρες (115 ευρώ) έχει μία ώρα στη διάθεσή του αλλά και τη δυνατότητα να διαλέξει την πλαστική παρτενέρ της αρεσκείας του. Η συνεύρεση λαμβάνει χώρα σε ένα από τα ευρύχωρα δωμάτια του οίκου στο Γκέιτσχεντ της Αγγλίας και το «σπίτι» προσφέρει την κούκλα που επέλεξε ο πελάτης, αλλά και προφυλακτικά ή λιπαντικά.

Ο ιδιοκτήτης της Lovedoll εξομολογήθηκε μάλιστα πως έλαβε πολλά τηλεφωνήματα από ανήσυχες ιερόδουλες και γραφεία συνοδών που ήθελαν να μάθουν αν οι πλαστικές κούκλες θα τους φάνε την πελατεία. «Είχα μιλήσει με γραφεία συνοδών για να βάλω τις κούκλες μου στους οίκους ανοχής τους, αλλά φοβούνταν», λέει χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας που αποτόλμησε το νέο βήμα στην καριέρα του.

Μας λέει μάλιστα πως ένας οίκος ανοχής με κούκλες «λειτουργεί πιο αποδοτικά, αφού οι κούκλες δεν έχουν ανάγκες». Όσο για την κατάσταση της κούκλας μετά τη χρήση, αποκαλύπτει πως «το 70% των ανδρών δεν ενοχλούνται που οι κούκλες έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί».

«Πάντα ήξερα πως οι κούκλες του σεξ θα γίνουν κάποτε φυσιολογικές. Κάποιοι άντρες θα δοκιμάσουν με μία και άλλοι θα αποκτήσουν ολόκληρο χαρέμι». Και μας λέει μάλιστα πως πάμπολλες κυρίες καταφεύγουν στην εταιρία του για να αγοράσουν μία, «μπας και κρατήσουν τους άντρες τους ικανοποιημένους». Τώρα μας λέει δεν χρειάζεται να την αγοράζουν, αλλά να στέλνουν απλώς τα στεφάνια τους μέχρι το Γκέιτσχεντ.

Και όπως υπαινίσσεται με νόημα: «Συνήθιζες να παίζεις με κούκλες μικρός. Και οι κούκλες του σεξ παραμένουν κούκλες. Μπορεί οι άνθρωποι να αρέσκονται τελικά σε τέτοιου είδους πράγματα»…

newsbeast.gr

Categories