Εγκατάσταση συστήματος φωτεινής σηματοδότησης στον οδικό κόμβο της Λ. Αθηνών – Σουνίου, στην παραλία της Λουμπάρδας, της Αγίας Μαρίνας του Δήμου Κρωπίας.

Εγκατάσταση συστήματος φωτεινής σηματοδότησης στον οδικό κόμβο της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, στην παραλία της Λουμπάρδας, της Αγίας Μαρίνας του Δήμου Κρωπίας,

“Επιτέλους !!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΟΑΣΑ μετά από τέσσερις μήνες , συνεχών οχλήσεων μας και όχι μόνο, έκανε δεκτή την πρόταση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, για αλλαγή του δρομολογίου της λεωφορειακής γραμμής 330, όπως αυτή διαμορφώθηκε και στάλθηκε ως αίτημα προς αυτόν, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, προκειμένου να υλοποιηθεί η εγκεκριμένη από τον Σεπτέμβριο του 2015, μελέτη εγκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης στο κόμβο Λουμπάρδας.
Με το υπ’ αριθμ. 1054 / 22 – 01 – 2018 έγγραφο του, αποστέλλει, στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου, την απόφαση του να κάνει αποδεχτή την πρόταση της, προκειμένου να γίνει εφικτή η υλοποίηση της μελέτης εγκατάστασης του συστήματος φωτεινής σηματοδότησης στον εν λόγω κόμβο.
Την απόφαση του αυτή την κοινοποιεί στην αρμόδια για την εγκατάσταση του συστήματος υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής και την γνωστοποιεί και στον Σύλλογο.
Κατόπιν αυτού, το Τμήμα Κέντρου Διαχείρισης & Μελετών Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, σ’ επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας διαβεβαίωσε ότι, σε συνεργασία με τον Δήμο Κρωπίας, θα προχωρήσει άμεσα στην εγκατάσταση του συστήματος φωτεινής σηματοδότησης, στον πλέον επικίνδυνο οδικό κόμβο της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, που μετρά δεκάδες θύματα μέχρι σήμερα.
Για την ιστορία και μόνο, η εγκατάσταση συστήματος φωτεινής σηματοδότησης στο συγκεκριμένο οδικό σημείο, είχε τεθεί ως αίτημα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, για πρώτη φορά το 1975 από το τότε Δ.Σ, του Συλλόγου μας, όπως τεκμηριώνεται από έγγραφο του αρχείου του.
<< κάλλιο αργά παρά ποτέ>>

Η ανακοίνωση εστάλη από τον “Προοδευτικό Σύλλογο Αγ Μαρίνας Αλυκού”

Categories