Η Κοπή της πίτας του Προοδευτικού Συλλόγου Αγ. Μαρίνας Αλυκού. video+φωτο

Σε μία από τις μεγαλύτερες αίθουσες εκδηλώσεων της περιοχής στο “Φιλία event”, στο 35o χλμ της παραλιακής, με πλούσιο φαγητό και ζωντανή μουσική, έκοψε την πίτα του ο Προοδευτικός Σύλλογος Αγ Μαρίνας Αλυκού την Κυριακή 4/2/18.

Περί τα 350 άτομα μέλη και φίλοι του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΔΣ και μεταξύ αυτών εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Κορωπίου, η επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας και φορείς της περοχής της Αγ Μαρίνας.(Τα ονόματά τους αναγγέλονται στο 3ο λεπτό του video από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Κουντούρη).

Κορυφαία και συμβολική στιγμή η επίδοση από τον Σύλλογο, τιμητικής πλακέτας στον Πατέρα Νεκτάριο, της Εκκλησίας της Αγ Μαρίνας ως αναγνώριση του Θεολογικού και Κοινωνικού του έργου στο Προσκύνημα της Αγ Μαρίνας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ιστοσελίδας μας με τον Προοδευτικό Σύλλογο Αγ Μαρίνας, ο Paraktios ήταν εκεί και ετοίμασε ένα σύντομο βιντεάκι από την έναρξη της εκδήλωσης. Ακολουθούν και αρκετές φωτογραφίες από τη προσέλευση και το τελετουργικό μέρος.

δείτε φωτο ΕΔΩ

Categories