Σαρωνικός – Γέρακας 2-1

Φωτο. Το 2-1 από τον Θ.Τσομπανάκη(δεν φαίνεται)
Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Β΄Κατ.-20η Αγων.

Ο Γέρακας προηγήθηκε πολύ νωρίς (1΄.30») στο σκορ με πλασέ του Μουτζακά πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα του Σαρωνικού, που μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έδειχνε ακίνδυνος επιθετικά, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δύο ακόμη περιπτώσεις (33΄και 37΄) με τους Μουτζακά και Βάσσιο.

Στην επανάληψη ο Παπακωνσταντίνου βγήκε από το λήθαργο και με την είσοδο του Κρυεμάντι η επίθεση του Σαρωνικού άλλαξε τις ισορροπίες με αποτέλεσμα στο 47΄ο Σαρωνικός, με κεφαλιά του Ναυπλιώτη να ισοφαρίσει.


Φωτο. Ο Ναυπλιώτης μόλις έχει ισοφαρίσει και μαζί με τον Ρόθο πανηγυρίζουν.

Στο 59΄πάλι με κεφαλιά, αυτή τη φορά του Τσομπανάκη Θ., ο Σαρωνικός ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ.(φωτο άνω)

Στο 62΄ο Χατζάρας πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση και στο 78΄από κακή επιλογή του Κρυεμάντι, ο Σαρωνικός στερήθηκε ακόμη ένα γκολ.

Στις καθυστερήσεις ο Παπαδόπουλος του Γέρακα, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία και στο 94΄ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη ενός μέτριου γενικά αγώνα.

Διαιτητές: Κάντζος, Σπίθας, Πειρασμάκης
Αρχηγοί: Ζουμπουρλής (Σαρωνικού), Καλούδης (Γέρακας)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Χατζάρας, Στουραίτης, Τσομπανάκης Ε., Μεγαγιάννης, Ζουμπουρλής(46΄Kryemadhj, 89΄Λάγιο), Ναυπλιώτης, Μπουκουβάλας, Papajani, Ρόθος(60΄Kociou), Παπακωνσταντίνου, Τσομπανάκης Θ.(76΄Κουφαλιάς)

ΓΕΡΑΚΑΣ: Φελέσκουρας, Ζαμάνης, Βάσσιος, Παπαδόπουλος, Καλούδης, Δημητριάδης(85΄Χριστοφιλόπουλος), Μπερέτης(79΄Βλαχιώτης), Παναγιωτόπουλος(72΄Στεμιτσιώτης), Μουτζακάς, Κουτρομάνος(17΄Καγιάς), Αποστολίδης.

Πηγή:https://sportcity.gr/

Categories