ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Στο Δήμο Σαρωνικού λέμε ΟΧΙ στο πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων

Σαρωνικός, 13/2/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο Δήμο Σαρωνικού λέμε ΟΧΙ στο πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων
Με αφορμή αναρτήσεις στο διαδίκτυο, στις οποίες γίνεται ψευδής αναφορά ότι σε ακίνητο συμφερόντων στελέχους της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Σαρωνικού, πρόκειται να φιλοξενηθούν πρόσφυγες στο πλαίσιο υλοποίησης του «προγράμματος στέγασης για αιτούντες άσυλο στο Δήμο», ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης έκανε την παρακάτω δήλωση :
« Αποτελεί πλέον συνήθεια για κάποιους να εκμεταλλεύονται την ανωνυμία του διαδικτύου και να χρησιμοποιούν τη διαδικτυακή λάσπη και το ψέμα, για να συκοφαντούν συστηματικά τη σημερινή Δημοτική Αρχή και τα στελέχη της.
Στα παπαγαλάκια του ψεύδους απαντώ ότι ούτε η λάσπη , ούτε το ψέμα σας μας αγγίζουν. Δηλώνω ότι ως Δήμαρχος Σαρωνικού λέω κατηγορηματικά ΟΧΙ στην υλοποίηση από το Δήμο μας, του «προγράμματος στέγασης για αιτούντες άσυλο στο Δήμο.
Ως Δήμος ποτέ δεν συζητήσαμε τη συμμετοχή μας σε αυτό το πρόγραμμα. Επιστρέφουμε τη λάσπη σε αυτούς που την κατασκευάζουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι είναι τα ίδια πρόσωπα που επιθυμούν να διαιωνιστεί η απαράδεκτη κατάσταση , να ζούμε σε αυτόν τον πανέμορφο τόπο με τους βόθρους στις αυλές μας και τα λύματα στους δρόμους μας».

Categories