“ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΒΙΟΠΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ”. Δελτίο Τύπου.

5 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η σχοινοβατούσα και αλλοπρόσαλλη πολιτική της δημοτικής αρχής απεμπόλυσε την ώριμη λύση της αποχέτευσης της παράλιας ζώνης στο ΚΕΛ Ψυττάλειας. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια σκοπιμότητας, χωρίς μελέτες και κοινωνική συναίνεση αποδείχτηκαν θνησιγενή. Οι άστοχες πολιτικές επιλογές εξέθεσαν την δημοτική αρχή και ακύρωσαν κάθε ώριμη δρομολογημένη λύση της αποχέτευσης των κατοίκων της παραλίας.
Ο δήμαρχος γυμνός επιχειρημάτων, χωρίς πολιτική τόλμη, προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του αναζητώντας την λύση του προβλήματος που εκείνος δημιούργησε λόγω της αδράνειάς του σε αναρμόδιους αυτοδιοικητικούς παράγοντες οι οποίοι με την σειρά τους τον εκθέτουν ακόμη περισσότερο επισημαίνοντας ότι η επίλυση του αποχετευτικού ζητήματος της παραλίας του δήμου μας, είναι υπόθεση δική του.
Στην προσπάθειά του να κερδίσει πολιτικό χρόνο δεν δίστασε να μετατρέψει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της 3ης Νοεμβρίου 2017. Ενημέρωσε την Περιφέρεια ότι το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ της προηγούμενης απόφασής του της 6/7/2016 και όχι την ΑΝΑΚΛΗΣΗ – ΑΚΥΡΩΣΗ της.
Η ατολμία και ανευθυνότητα, τον οδήγησαν πανικόβλητο σε ανεπίτρεπτα για τα αξίωμά του σχόλια και παραπλανητικές τοποθετήσεις. Με γνώση την απώλεια της αξιοπιστίας του και την στήριξή του από τους δημότες, έψαξε πολιτικά στηρίγματα σε αυτοδιοικητικούς άλλων περιοχών.
Αναφέρεται σε δίγλωσση παλαιοκομματική πολιτική την οποία έχει υιοθετήσει σε βάρος του δήμου και των κατοίκων του. Η γνωστική ασυνέπεια της πολιτικής του δήμαρχου και η αδιαφορία του για την ουσιαστική λύση του αποχετευτικού προβλήματος, απομάκρυναν την πιθανότητα σύντομης λύσης του, κρατώντας δέσμιους του κατοίκους στο αδιέξοδο που η πολιτική του προκάλεσε.

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΒΙΟΠΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

Categories