Ξεκίνησαν την Τετάρτη 7/3 και συνεχίζονται και την Πέμπτη 8/3, οι εργασίες του διήμερου “ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2018” που έχει καθιερωθεί πλέον σε ετήσια βάση από την Διεύθυνση της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου η οποία υπάγεται στο Υπουργείο Τουρισμού.
Εκπρόσωποι από 50 επιχειρήσεις του Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Κλάδου απ΄όλη την Ελλάδα ήταν παρόντες κατά την πρώτη ημέρα στο καθιερωμένο ραντεβού προκειμένου να γνωρίσουν, να συζητήσουν και να δώσουν ευκαιρίες όχι μόνο για πρακτική εξάσκηση στους σπουδαστές αλλά και να κλείσουν επαγγελματικές συμφωνίες με απόφοιτους της Σχολής.
Τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων καλωσόρισε η Διευθύντρια της Σχολής κα Χαρά Κοβούση η οποία ανέγνωσε επιστολή της ΓΓ Τουρισμού Ευριδίκης Κουρνέτα ενώ με την παρουσία τους τίμησαν ο κος ΆγγελοςΑνδρουλάκης Διευθυντής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού και 0 κος Σπύρος Παρθένης Διευθυντής Ποιοτικών Προτύπων του Υπουργείου Τουρισμού.
Εντυπωσιακή η Οργάνωση της Εκδήλωσης, κυρίως όμως άριστες οι εντυπώσεις μας από την ευγένεια του Διδακτικού προσωπικού και Σπουδαστών της Σχολής κατά την διάρκεια της καταγραφής της πρώτης ημέρας των Εργασιών.
Δείτε μικρό video-αφιέρωμα του Paraktios.gr
Δείτε φωτο από την 1η ημέρα ΕΔΩ
Δείτε φωτο από την 2η ημέρα ΕΔΩ