Ο ΝOΛ με την υποστήριξη του “Grand Resort Lagonissi” φιλοξενεί την ημιτελική φάση των αγώνων ιστιοπλοΐας του Hellenic Match Racing Tour 2018.

Το Λαγονήσι είναι ένα από τα ομορφότερα παραθαλάσσια σημεία στην ακτογραμμή του Σαρωνικού και μέρος της ξακουστής Αθηναϊκής Ριβιέρας!

Ενα σημείο μέσα στην πρωτεύουσα Αθήνα με αίσθηση, εικόνες και γεύσεις αιγαιο-πελαγίτικου νησιού. Όχι τυχαία βέβαια, αφού βρίσκεται στη σκιά του Ναού του Πο-σειδώνα στο Σούνιο, το εφαλτήριο του Αιγαίου Πελάγους.

Από τις ακτές του Λαγονησίου ατενίζει κανείς τη γαλάζια θάλασσα, με τις αμέτρητες μοναχικές βραχονησίδες και με φόντο νησιά του Σαρωνικού & του Αιγαίου πελά-γους. Αγαπημένο μέρος εξόρμισης των Αθηναίων για ξεχωριστές παραθαλάσσιες βόλτες, κολύμπι στα καθαρά νερά και για γαστρονομικές απολαύσεις στα ταβερνά-κια με εκλεκτούς ψαρομεζέδες.

Η χερσόνησος του Λαγονησίου στεγάζει στο μοναδικού κάλους φυσικό περιβάλλον της, το πολυτελές ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi.
Ο Ναυτικός Όμιλος Λαγονησίου με την υποστήριξη του Grand Resort Lagonissi φιλοξενεί την ημιτελική φάση των αγώνων ιστιοπλοΐας του Hellenic Match Racing Tour 2018.

Τα σμαραγδένια νερά του Λαγονησίου θα πλαισιώσουν το θαλάσσιο στίβο των α-γώνων και οι θαυμαστές του HMRT θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες στη Grand Beach, μια από τις πιο όμορφες και άρτια οργανωμένες παραλίες της Αθήνας.

Η Grand Pier, η εξέδρα που διεισδύει στον θαλάσσιο όρμο της Grand Beach θα γίνει το σημείο αναφοράς των αγώνων που θα μας φέρει κοντά στο θαλάσσιο στίβο με φόντο το απέραντο γαλάζιο στις 18-20 Μαΐου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λαγονησίου εδρεύει από το 2007 στην παραλία Grand Beach με την ευγενική φιλοξενία του ξενοδοχείου Grand Resort Lagonissi. Oι οργανωμένες και ασφαλείς εγκαταστάσεις της Grand Beach και οι καθαρές θάλασσες του Λαγο-νησίου συνθέτουν τις ιδανικότερες συνθήκες για τη μύηση των παιδιών στο άθλημα της ιστιοπλοΐας. Πλήθος παιδιών έχει ανοίξει τα πανιά του στις Ακαδημίες Ιστιοπλο-ΐας Τριγώνου του ομίλου καθώς και ενήλικες στις Σχολές Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θά-λασσας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λαγονησίου προσμένει να προσφέρει στους αγωνιζόμενους και στους φίλους του αθλήματος μία ξεχωριστή εμπειρία στη γαλάζια θάλασσα που πε-ριβάλλει τους φιλόξενους χώρους του Grand Resort Lagonissi σε μία πραγματικά ειδυλλιακή τοποθεσία ικανή να αναδείξει τη κορυφαία διοργάνωση του HMRT.

ΠΗΓΗ http://www.hmrt.gr

Categories