Χρυσό μετάλλιο η Αθανασία Ροκκά από το Θυμάρι, στο G1 WORLD TAEKWONDO TOURNAMENT της Βουλγαρίας!

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αθανασία Ροκκά στο G1 WORLD TAEKWONDO TOURNAMENT της Βουλγαρίας! Στο επίσημο τουρνουά της WTF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό) που διεξήχθη το διήμερο 3 – 4/3/2018 στη Σόφια, συμμετείχαν περισσότεροι από 1400 αθλητές, από 200 Συλλόγους και Εθνικές ομάδες, από όλο τον κόσμο. Το τουρνουά είναι βαθμολογούμενο από την WTF για την παγκόσμια κατάταξη.
Στην κατηγορία κορασίδων A -29kg η Αθανασία Ροκκά, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, αποκλείοντας την αθλήτρια της Κύπρου με σκορ 23-4 και την Ιρλανδή πρωταθλήτρια με σκορ 23-10. Στον τελικό, αναμετρήθηκε με την πρωταθλήτρια Βορείου Ελλάδος (Ομάδα Επιλέκτων της ΕΤΑΒΕ) την οποία νίκησε με 9-4 και κατέκτησε την πρώτη θέση.
Η Χριστίνα Ροκκά, με ηλικιακό μειονέκτημα τριετίας στην κατηγορία νεανίδων A -52kg, δεν κατάφερε να φτάσει στο μετάλλιο, αφού αποκλείστηκε από την Αγγλίδα πρωταθλήτρια, πραγματοποιώντας ωστόσο πολύ καλή εμφάνιση.
Οι αθλήτριες από το Θυμάρι, έλαβαν μέρος στους αγώνες με τον A.C. KYUNG HEE ATHENS, όπου και προπονούνται με τον Δάσκαλο κ. Στέφανο Μπούτιο.
Χάρη στο χρυσό της Ροκκά και το ασημένιο μετάλλιο της αθλήτριας Αθηνάς Βογιατζή, ο AC. KYUNG HEE κατέλαβε την 5η θέση στην ηλικιακή κατηγορία παίδων – κορασίδων στο G1 WORLD TAEKWONDO TOURNAMENT της Βουλγαρίας, μεταξύ 200 Συλλόγων και Εθνικών ομάδων!
Επόμενος στόχος για τις δύο αθλήτριες από το Θυμάρι το G2 WORLD TAEKWONDO TOURNAMENT – PRESIDENTS CUP της Αθήνας, τον ερχόμενο Απρίλιο και το Κύπελλο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας, το Μάιο.

Η Αθανασία Ροκκά με τον Δάσκαλό της Στέφανο Μπούτιο και τη συναθλήτριά της Αθηνά Βογιατζή.

Categories