Αναγγελία προκήρυξης διαγωνισμού από την ΕΤΑΔ για παραλία Αλυκών Αναβύσσου. Τι δηλώνει ο Δήμαρχος Σαρωνικού

Παρά τα όσα είχαν ακουστεί στα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια από  την πλευρά της Μειοψηφίας και τα σχετικά έγγραφα κλπ, πως δηλαδή ο Δήμος Σαρωνικού είχε το δικαίωμα διαγωνισμού για την εκμίσθωση τμήματος αιγιαλού στην παραλία Αλυκών Αναβύσσου, η ΕΤΑΔ ΑΕ με ημερομηνία 2/4/18,  προαναγγέλλει ηλεκτρονικό ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό για τον ίδιο πολυσυζητημένο χώρο και μάλιστα αυτό “δένει” και με την ταυτόχρονη αναγγελία πρόσληψης προσωπικού security μέσω άλλου φορέα για την φύλαξη του χώρου που προφανώς έχει άμεση σχέση.

Πρόκειται για τον ίδιο ακριβώς διαγωνισμό που και πέρσι είχε προκηρυχθεί από την ΕΤΑΔ με την μόνη διαφορά ότι φέτος δεν υπάρχουν στην διακήρυξη οι δύο χώροι των 50μ2 για θαλάσσια σπορ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δήμαρχο Σαρωνικού, ο Γ. Σωφρόνης μας είπε ότι δυστυχώς επιβεβαιώθηκε αυτό που είχε ως πληροφορία και το είχε δηλώσει στο ΔΣ της ΑΔΜΚΕΣ και γιαυτό προλαβαίνοντας τις εξελίξεις,  από την περασμένη Παρασκευή η ΑΔΜΚΕΣ προχώρησε στην ανανέωση των συμβάσεων με τους τρεις εκμεταλλευτές των Καντινών στην Παραλία Αλυκών.

Ο Δήμαρχος επίσης επισήμανε πως η προκήρυξη της ΕΤΑΔ δεν προσδιορίζει ακριβή ημερομηνία διαγωνισμού αφού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από τις 16/4/18 να παραλάβουν το πληροφοριακό υλικό, άρα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει δεδομένο για άσκηση ένδικων μέσων από πλευράς Δήμου Σαρωνικού. Αυτή η εξέλιξη και σε συνδυασμό με το γεγονός πως στις 29/5/18 συζητείται στο ΣτΕ η περσινή προσφυγή του Δήμου για τον  αντίστοιχο διαγωνισμό, δίνει βάσιμες ελπίδες πως και ο νέος διαγωνισμός της ΕΤΑΔ θα καταστεί άκαρπος.

 

Η Αναγγελία του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού και τα διαγράμματα

Categories