Ξεκινάει από σήμερα η φύλαξη της παραλίας Αλυκών από την ΕΤΑΔ

Από σήμερα το μεσημέρι ξεκινάει σε 24ωρη βάση η φύλαξη της Παραλίας Αλυκών Αναβύσσου από εταιρεία security με ανάθεση από την ΕΤΑΔ ΑΕ.

Οι περιπολίες θα αφορούν σε όλο το μήκος από το PLAZA RESORT έως τον “ΚΟΥΡΟ” και οι σεκιουριτάδες θα ενημερώνουν την ΕΤΑΔ  για κάθε παράβαση η άλλη δραστηριότητα η μεταβολή, πέραν της υπάρχουσας που έχουν ήδη καταγράψει, κατά την διάρκεια της περιπολίας τους .

Με αυτή την κίνηση η ΕΤΑΔ προφανώς θέλει να δώσει το μήνυμα πως εκείνη είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και όχι ο Δήμος Σαρωνικού που ήδη μέσω της ΑΔΜΚΕΣ έχει ανανεώσει τις συμβάσεις των τριών καντινών και θα δούμε στην πράξη αν η έναρξη λειτουργίας τους θεωρηθεί “παράνομη ενέργεια” καθώς οι καντίνες θα ξεκινήσουν προετοιμασίες για την σεζόν.

Σε νέα φάση λοιπόν, ο πόλεμος μεταξύ Δήμου και ΕΤΑΔ ενώ ο Δήμαρχος Σαρωνικού με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο FB έχει από προχθές διαμηνύσει ότι “Οι παραλίες ανήκουν σε όλους τους πολίτες και δεν θα επιτρέψουμε το ξεπούλημα τους όσο και να προσπαθούν κάποιοι εντός ή εκτός Σαρωνικού”. (ολόκληρη η δήλωση ΕΔΩ)

Ωστόσο μένει αναπάντητη η θεωρία πως η ΕΤΑΔ προχώρησε στην αναγγελία διαγωνισμού στις 3/4 επειδή ο Δήμος Σαρωνικού δεν εκμεταλλεύτηκε το δικαίωμα του  να διενεργήσει ο ίδιος  Διαγωνισμό μέχρι της 31 Μαρτίου. Αυτό όμως μόνο από Νομικούς και από τον ίδιο τον Δήμο μπορεί και πρέπει να απαντηθεί.

 

 

 

Categories