ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Στον αγώνα στον δρόμο των μεταλλωρύχων έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ,από το Λάυριο και την Κερατέα.

Σημείωσαν τα παρακάτω απότελέσματα

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΙΝΑ 1η Θέση στα 400 μ. μικτής κατηγορίας 5-8 ετών.

ΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 1η θέση στα 1.000 μ. μικτή κατηγορία 9-11 ετων.

ΧΑΤΖΗ”Ι”ΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΟΣ 2η θέση στα 1.000 μ. μικτή κατηγορία 12-17 ετών.

ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 3η θέση στα 1.000 μ. μικτή κατηγορία 9-11 ετών.

Η προπονήτρια των αναπτυξιακών τμημάτων στίβου ΛΑΥΡΙΟΥ-ΚΕΡΑΤΕΑΣ του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ κ. ΜΑΡΙΑ ΜΩΡΟΓΛΟΥ δήλωσε.

“Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη καθώς σήμερα βλέπουμε να επαναλαμβάνει το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ τον αγώνα στον δρόμο των μεταλλωρύχων.

Όλοι στις περιοχές του Λαυρίου της Κερατέας και της Καμάριζας έχουμε μεγαλώσει με τις ιστορίες των παππούδων και των πατεράδων ,για τις συνθήκες και τους αγώνες που έχουν δοθεί σε αυτό τον τόπο ,για αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

Τα εγγόνια αυτών των ανθρώπων σε μία εκφραση πολιτισμού ,όπως είναι οι αθλητικές εκδηλώσεις ,έδωσαν τον αγώνα με ενθουσιασμό.Η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Νίωθω ικανοποίηση καθώς μετά από πέντε χρόνια συστηματικής προσπάθειας βλέπουμε καρπούς από τα αναπτυξιακά τμήματα στίβου.Τα παιδιά έδειξαν αγωνιστική ετοιμότητα.Δουλεύουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό σε Κερατέα και Λαύριο.

Ιδιαίτερα για το τμήμα του Λαυρίου,θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ και την διοίκηση του ,που αγκάλιασε αυτά τα παιδιά τα ενέταξε στο δυναμικό του,προσφέροντας την ευκαιρία να είναι μέλη ενός συλλόγου με “ειδική αθλητική αναγνώριση” στο στίβο.Αυτό έχει πολλαπλά ωφέλη , δίνει την δυνατότητα τα παιδιά να εξασφαλίζουν μοριοδότηση για την εισαγωγή σε ανώτερα ιδρύματα.

Θέλω να συγχαρώ το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ για την διοργάνωση.όπως επίσης να ευχαριστήσω τους γονείς των αθλητών και αθλητριών,και την διοίκηση του Γ.Σ.ΚΕΡΑΤΕΑΣ ,για τις προσπάθειες που καταβάλει με σκοπό την ανάπτυξη του στίβου στην Λαυρεωτική.

Επόμενος αγώνας είναι τα “ΣΚΙΑΔΕΙΑ” στην ΠΑΙΑΝΙΑ την ερχόμενη Κυριακή,και φυσικά αναμένουμε στις αρχές Ιουνίου τον αγώνα στο “ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ”.

Πριν λίγα χρόνια δεν υπήρχε τίποτα στην περιοχή μας,σήμερα με πολύ κόπο και ενότητα έχουμε δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια ,αυτό με γεμίζει ικανοποίηση.

Καλή συνέχεια σε όλους. Thanasis Rerras

Categories