Ο Δήμος Λαυρεωτικής συμμετέχει στην περιβαλλοντική δράση Let’s do it Greece: Καθαρισμός παραλίας Θορικού

Ο Δήμος Λαυρεωτικής συμμετέχει στην περιβαλλοντική δράση Let’s do it Greece: Καθαρισμός παραλίας Θορικού

Η δράση “Let’s do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” διοργανώνεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στην χώρα μας με την συμμετοχή 105 δήμων σε περισσότερα από 550 σημεία της επικράτειας. Μοναδικός σκοπός δεν είναι άλλος παρά η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα καθαριότητας του περιβάλλοντος και κυρίως της νεανικής κοινότητας μιας και η φετινή θεματική είναι «Εθελοντισμός και Νεολαία» .
Για πρώτη φορά όλες οι εθελοντικές, πολιτιστικές, περιβαλλοντικές, αθλητικές ομάδες, καθώς και η τοπική εκπαιδευτική κοινότητα των δύο δημοτικών ενοτήτων και της Τοπικής Κοινότητας ( Κερατέας , Λαυρίου, Καμάριζας) του Δήμου Λαυρεωτικής σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός», θα συμβάλουν από κοινού στον καθαρισμό της παραλίας του Θορικού.
Αναλυτικά, δύο ομάδες πολιτών η μια από το Λαύριο από την θέση Οξυγόνο και άλλη από την Κερατέα από την παραλία του Αγίου Νικολάου θα καθαρίσουν την ακτογραμμή χωρίς την παρέμβαση μηχανημάτων καταλήγοντας στην παραλία του Θορικού, όπου θα λάβουν μέρος σε πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα. Συγκεκριμένα , θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες όπως ποδόσφαιρο, αντιπτέριση, καλαθοσφαίριση και πετοσφαίριση επί άμμου στην επιφάνεια της γλίστρας και στην παραλία του Θορικού.

Σας καλούμε με μεγάλη χαρά να συμβάλετε στην δράση αυτή την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις 09:00 π.μ.
Καθαρίζουμε το Δήμο μας και αναδεικνύουμε την ομορφιά του!!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Δημήτριος Λουκάς

Η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λαυρίου Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» Η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κερατέας

Αλίκη Σπύρου

Ευαγγελία Βελετάκου
Κυριακή Χολέβα

Categories