Απόσπασμα από την Ενημερωτική εκπομπή “ΤΩΡΑ”, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ της 3/5 όπου η Διευθύντρια της Σχολής Χαρά Κοβούση παρουσιάζει το τμήμα Μαγειρικής και την φιλοσοφία της Σχολής σχετικά με τα μενού που περιέχουν ψάρια. H Εκπομπή είχε ως κύριο θέμα τον οδηγό υπεύθυνης κατανάλωσης ψαριών( Fish Guide) της WWF. Επί πλέον η σχολή προβλήθηκε και στο βραδινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων (στην ενότητα ECONEWS)
Το video που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή και το οποίο μπορείτε να δείτε ολόκληρο στο skai web TV
blob:http://www.skai.gr/20d66885-1b19-4d97-be5e-c4227c5071e1
Δείτε και το απόσπασμα του Κεντρικού Δελτίου του ΣΚΑΙ όπου και πάλι προβάλλεται η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου