Ένοπλη ληστεία σε μονοκατοικία χθες βράδυ στο Λαγονήσι

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε μονοκατοικία στο Λαγονήσι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τέσσερα άτομα φορώντας κουκούλες και φέροντας καραμπίνα και κατσαβίδι, εισέβαλαν στις 10 το βράδυ από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στη μονοκατοικία, όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι με την κόρη του.

Οι δράστες κλείδωσαν την οικογένεια αρχικά σε ένα υπνοδωμάτιο και μετά στην τουαλέτα, ενώ απέσπασαν χρήματα και κοσμήματα προτού τραπούν σε φυγή.

Αργότερα, τα μέλη της οικογένειας κατάφεραν να βγουν έξω και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

(Δεν αναφέρεται στο δημοσίευμα η περιοχή ακριβώς ενώ σε δημοσίευση του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ αναφέρεται η οδός ΚΟΥΝΤΟYΡΙΩΤH)

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ


Νύχτα τρόμου για οικογένεια: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι με μαχαίρια και καραμπίνες
Εισβολή κουκουλοφόρων με μαχαίρια και καραμπίνες σε σπίτι στο Λαγονήσι. Το κουαρτέτο των ληστών «μπούκαρε» στην οικία ηλικιωμένου ζευγαριού και αφού κλείδωσε το ζευγάρι και την 40χρονη κόρη τους στην τουαλέτα στη συνέχεια έκανε πλιάτσικο αρπάζοντας χρήματα, κοσμήματα αλλά και την καραμπίνα που κατείχε ο 71χρονος.

Το σκηνικό του τρόμου στήθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας. Οι τέσσερις ληστές με κουκούλες full face, γάντια και οπλισμένοι με μαχαίρια και καραμπίνες, μπήκαν στην οικία της οδού Κουντουριώτου όπου διαμένει ένας 71χρονος με την 70χρονη σύζυγό του και την 40χρονη κόρη τους.

Μιλώντας σπαστά ελληνικά και με την απειλή των όπλων, αναγκάζουν το ηλικιωμένο ζευγάρι και την 40χρονη κόρη τους να μπουν στο μπάνιο και τους κλειδώνουν. Με γρήγορες κινήσεις κάνουν φύλλο και φτερό την οικία του ηλικιωμένου και λίγα λεπτά αργότερα με λεία χρυσαφικά, 1.000 ευρώ μετρητά αλλά και ένα δίκαννο που κατείχε ο 71χρονος, εξαφανίζονται, εγκαταλείποντας τα θύματα τους κλειδωμένα στο μπάνιο.

Πηγή: protothema.gr

Categories