ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Σαρωνικός, 15/5/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου
Ο προγραμματισμός δράσεων για την πρόληψη των πυρκαγιών ενόψει της θερινής περιόδου ήταν το θέμα της σύσκεψης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μαΐου, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Σαρωνικού.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ο Αρχιπύραρχος Διοικητής Π.Υ Ανατολικής Αττικής Χιώνης Χαράλαμπος,ο Αντιπύραρχος Διοικητής Π.Υ Λαυρίου Παπαστάθης Σπυρίδων, ο Δ/ντης Π.Υ Κορωπίου Πύραρχος Κοκμοτός Βασίλειος, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Ανατολικής Αττικής κ. Γιώτης Αναστάσιος, ο Διοικητής του Α.Τ Αναβύσσου, κ. Λαμπρινός Γεωργουλάκης, ο Διοικητής του Α.Τ Καλυβίων Γιδόπουλος Ευάγγελος, ο Υπαστυνόμος Β’ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής Βάλαρης Νικόλαος, ο Υπαστυνόμος Β’ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής Μπάκαλης Νικόλαος, ο Ανθυπαστυνόμος Διοικητής Α.Σ. Σαρωνίδας Βλάχος Αλέξανδρος, ο Εκπρόσωπος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου, Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αγγελόπουλος, ο Ανθυποπλοίαρχος Λ.Σ Βουλιαγμένης Νικολαράκης Κωνσταντίνος, ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Προστασίας Μαρκοπούλου κ. Σιδέρης Στυλιανός, , ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Αριστόδικος» του Δήμου Σαρωνικού κ. Δ. Λιοδακάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Παλαιάς Φώκαιας κ. Α. Παπουτσής και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Σαρωνίδας κ. Ν. Γαλάνης.
Τη σύσκεψη συντόνισε ο υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού, κ. Δημήτρης Σοφός.

Categories