Η παρουσίαση της αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων για την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας στο PLAZA Resort. video +pics

H Πρώτη παρουσίαση της αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων για την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας, που πραγματοποιήθηκε στις 23/5/18 στο PLAZA Resort  Αναβύσσου από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και τον Μελισσοκομικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Σαρωνικού «Το Κεντρί» με την παρουσία πολλών επισήμων

Ήταν μια συνεργασία από ανθρώπους με πάθος και όραμα για τη μέλισσα, που αγκάλιασαν μια ιδέα και ανέδειξαν την μέλισσα σε διεθνές επίπεδο, με τον καλύτερο τρόπο.
Την παρουσίαση τίμησαν με την παρουσία τους, η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Σλοβενίας Ms Anita Pipan, o Αναπλ.Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Τσιρώνης Γιάννης,η Πρόεδρος του Ε.Λ.Τ.Α κ.Σταυράκη Ευφροσύνη,ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ε.Λ.Τ.Α κ.Ζαρολιάγκης Ιωάννης,ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ.Σοφρώνης Γεώργιος με την σύζυγό του κ.Βανίτα Σοφρώνη,εκ μέρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου οι κ.κ ΣκουρολιάκοςΠαναγιώτης(Σύριζα) και Βλάχος Γεώργιος(Ν.Δ),ο Αντιπεριφερειάρχης Αν.Αττικής κ. Φιλίππου Πέτρος,ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής σε θέματα Περιβάλλοντος κ.Αναγνωστόπουλος Αθανάσιος,η Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου Δήμου Σαρωνικού κ.Κόλλια Μαρία,ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σαρωνικού κ. Χαρίτος Μανώλης,ο Πρόεδρος της Δημ.Κοινότητας Π.Φώκαιας κ. Παπουτσής Αθανάσιος,ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχ. Επιτροπής Δήμου Σαρωνικού κ.Μπουκουβάλας Ηλίας,ο Δ-ντης Φιλοτελισμού των Ε.Λ.Τ.Α κ.Τσούρας Γεώργιος,ο Δ-ντης marketing των Ε.Λ.Τ.Α κ.Απέργης Νικόλαος,οι καθηγητές Πανεπιστημίου κ.κ Εμμανουήλ Νικόλαος και Χασάπης Κωνσταντίνος,ο Ταξίαρχος κ. Τσιγαρίδας Χρήστος,ο Δ-της της Πυροσβεστικής Λαυρίου,ο Δ-της του Αστ.Τμήματος Αναβύσσου κ. Γεωργουλάκης Λαμπρινός,ο Δ-της του τμ.Ασφάλειας Αναβύσσου Κόκκαλης Χρήστος,ο Διοικητής της Τροχαίας Κερατέας,η λυκειάρχης του Λυκείου Αναβύσσου κ. Ροντογιάννη Αλίκη,ο Προϊστάμενος των Ε.Λ.Τ.Α Αναβύσσου κ.Δαρδαμάνης Κωνσταντίνος,ο Αντιπρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Αν.Αττικής ΅Ο Κηφήνας΅ και εκπρόσωπος της Ο.Μ.Σ.Ε στην Αττική κ. Παλαιοκώστας Νικόλαος,ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Δήμου Σαρωνικού κ.Παπαχρήστος Δημήτρης,ο εκπρόσωπος του προέδρου της Apivita κ.Κατσένιος Γιάννης,η επιχ-τιας κ. Παπαγιαννοπούλου Μιλένα,όλοι οι εκπρόσωποι και Πρόεδροι συλλόγων και Ενώσεων Ν.Αττικής,όλοι οι Προϊστάμενοι και υπάλληλοι των Ε.Λ.Τ.Α Ν.Αττικής και πλήθος κόσμου που ασφυκτικά κατέκλυσε την αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου περί τα 270 άτομα.

 

 

Δείτε περισσότερες φωτο ΕΔΩ

Categories