Εμπλοκή στον διαγωνισμό της Καντίνας Νο2 στο Θυμάρι. Στον αέρα ο νέος εκμεταλλευτής που κέρδισε τον διαγωνισμό.

Στον αέρα η επιχειρηματίας που κέρδισε τον διαγωνισμό για την καντίνα στη θέση 2 του Θυμαριού καθώς ο προηγούμενος εκμεταλλευτής αρνείται να παραδώσει το χώρο της καντίνας επικαλούμενος συμφωνητικό με την ΑΔΜΚΕΣ που βρίσκεται σε ισχύ ενώ η Εταιρεία ισχυρίζεται το αντίθετο επικαλούμενη σύμβαση στην οποία φαίνεται ότι η μίσθωση λήγει την 31/12/17 , σύμβαση που ακυρώνει προηγούμενη .

O νέος εκμεταλλευτής (κα Γιακουμίδου) μεταξύ άλλων ενεργειών, μας έστειλε ενημερωτικό σημείωμα προς δημοσίευση συνοδευόμενο με όλα τα σχετικά έγγραφα τα οποία την νομιμοποιούν για την χρήση της Καντίνας και τα οποία είναι στην διάθεσή μας. Δεν κρίνεται απαραίτητη η δημοσίευση όλων των εγγράφων παρά μόνο αυτό της νέας  σύμβασης με την οποία η ΑΔΜΚΕΣ  παραχωρεί τον χώρο από 30/4/18 έως 31/12/19 και αυτό είναι που τελικά έχει σημασία γιατί μέχρι σήμερα η κα Γιακουμίδου δεν μπορεί να ασκήσει τα επιχειρηματικά της δικαιώματα παρότι έχει ήδη καταβάλλει μέρος του τιμήματος.

Το σημείωμα το οποίο μας έστειλε η κα Γιακουμίδου  έχει ως εξής

“Εμείς είδαμε την διακήρυξη της δημοπρασίας και πήραμε μέρος. Κερδίσαμε στο διαγωνισμό και έχουμε προκαταβάλει το ποσό των 20.500 ευρώ.
Στη συνέχεια μας καλούν να υπογράψουμε τη συνημμένη σύμβαση στις 30-4-18 όπως και έγινε. Μας έδωσαν βεβαίωση για την άδεια πληρώσαμε το παράβολο 185 ευρώ και έγινε η γνωστοποίηση (συνημμένο έγγραφο άδεια λειτουργίας). Έκτοτε μας τραβάνε από βδομάδα σε βδομάδα ότι θα καλέσουν την ποιότητα ζωής να συνεδριάσει για την ανάκληση της άδειας του εκμεταλλευτή της παλαιότερης καντίνας. Τη μια δεν έγινε γιατί δεν ήταν σε απαρτία και σήμερα Τρίτη 05-06-18 που μας είχαν πει ότι θα γίνει δεν έγινε ποτέ”.

Το πρόβλημα αυτό ήρθε ως ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού της 24/5/18 και από τις παρατάξεις της μειοψηφίας όπου διαφάνηκε η εμπλοκή στο ζήτημα, μη αποκλειομένου του γεγονότος να έχει δίκιο και ο προηγούμενος εκμεταλλευτής λόγω -ενδεχομένως -άστοχων ενεργειών της ΑΔΜΚΕΣ ανεξαρτήτως αν στο μεσοδιάστημα έγινε εναλλαγή Προέδρων. Ένας επίσημος φορέας του Δήμου θα έπρεπε να εξετάσει σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα πριν ανακοινώσει διαγωνισμό και βάλει σε περιπέτειες τους επιχειρηματίες.

Δείτε το σχετικό video .

Categories