Σαρωνίδα: “Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο φόβο και τη βία”. video

Με αφορμή το θλιβερό γεγονός ξυλοδαρμού συμπολίτη μας στην Παραλία Σαρωνίδας πριν λίγες ημέρες και αφού αυτό δημοσιοποιήθηκε από Δημότες στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού, κάτοικοι, κυρίως από την περιοχή της Σαρωνίδας, προχώρησαν στην διοργάνωση “συγκέντρωσης- διαμαρτυρίας ενάντια στο φόβο” χθες Παρασκευή 22/6/28 με την παρουσία κατοίκων και από άλλες Δημοτικές Κοινότητες.

Η Συγκέντρωση η οποία ήταν καθόλα ήρεμη και πολιτισμένη, έγινε στα πλαίσια των τακτικών συναντήσεων ομάδος ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  που πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή σε διάφορα σημεία του Δήμου και συζητούνται επίκαιρα και σοβαρά τοπικά θέματα.

Στη χθεσινή συγκέντρωση παραβρέθηκαν  Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και κάποιοι απ αυτούς μίλησαν για το ζήτημα του ξυλοδαρμού στο οποίο, όπως είπαν, υπάρχουν Ηθικοί Αυτουργοί. Διακρίναμε τον επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Μανώλη Τσαλικίδη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Αντρ. Κωνσταντέλλο και τον Ανεξάρτητο Δημ Σύμβουλο Δημ Κατσούλη. Ζητούμε συγγνώμη αν υπήρχαν και άλλοι και τους παραλείψαμε επειδή δεν τους διακρίναμε μέσα από το video.

Ο Paraktios -καθώς ταυτόχρονα κάλυπτε τα εγκαίνια του “Σπιτιού των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, έστειλε κάμερα και  με την συναίνεση των παρευρεθέντων βιντεοσκόπησε ένα απόσπασμα από τις ομιλίες όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο επ αυτών καθώς δεν μείναμε μέχρι το τέλος των ομιλιών για να ακούσουμε κάποιες προτάσεις τις οποίες όμως μπορούμε να δημοσιεύσουμε εφόσον μας σταλούν.

Categories