Ενισχύεται η λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Αναβύσσου. ΔΤ Αν. Υπουργού Υγείας

Γραφείο Τύπου
Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας

ΔEΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 29-06-2018
Μετά την επαρκή στελέχωση με ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Καλυβίων και σε μια συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, η 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής ενισχύει την λειτουργία του υπαγόμενου σε αυτό Περιφερειακού Ιατρείου που εδρεύει στην κοινότητα Αναβύσσου και το θέτει σε τακτική βάση στην υπηρεσία των αναγκών των κατοίκων της περιοχής.
Ενημερώνουμε τους κατοίκους της περιοχής ότι το Περιφερειακό Ιατρείο Αναβύσσου, το οποίο λειτουργούσε 1-2 φορές το μήνα, θα λειτουργεί πλέον σε σταθερή βάση 4 φορές το μήνα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη. Το ιατρείο θα επισκέπτεται ένας ειδικευμένος Ιατρός Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας και μία Νοσηλεύτρια, οι οποίοι θα εξυπηρετούν τα προγραμματισμένα καθώς και τα έκτακτα περιστατικά. Στόχος της ενίσχυσης της λειτουργίας του εν λόγω ιατρείου είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής που περιλαμβάνει τις κοινότητες Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Κέντρου Υγείας (τηλέφωνo επικοινωνίας: 22993 20712)

Το Γραφείο Τύπου
του αν. Υπουργού Υγείας

ΔΤ- PI ANABYSSOY (1)

Categories