Παραίτηση 4 μελών από το ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ Δήμου Σαρωνικού.

Στον απόηχο των καταγγελιών του Δημάρχου Μαρκοπούλου, την παραίτησή τους υπέβαλαν με σημερινό έγγραφό τους 4 μέλη του ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ Σαρωνικού (Γαλαντή Ήρα, Καμάρα Ντόρα, Τροχίδου Βασιλική και Χίου Αθανασία) εκφράζοντας την αντίθεσή τους  σε χειρισμούς -όπως επεξηγούν- του Προέδρου της Ένωσης.

Το πλήρες κείμενο που εστάλη στην ιστοσελίδα paraktios.gr, έχει ως εξής.

ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
Ανάβυσσος , 11 Ιουλίου 2018
ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
Πρόεδρε και αξιότιμα μέλη του Δ.Σ.,
Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις για τις οποίες ενημερωθήκαμε δυστυχώς και για μία ακόμη φορά αφού είχαν δρομολογηθεί και αποσταλεί έγγραφα, χωρίς να έχει συγκληθεί Διοικητικό Συμβούλιο και να έχει παρθεί σχετική απόφαση ως είθισται, δεχθείτε ως οριστική και αμετάκλητη την παραίτησή μας από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Μαθητών του Δήμου Σαρωνικού.
Δεν θέλουμε και δεν έχουμε σκοπό οι προσωπικοί μας αγώνες όλα αυτά τα χρόνια στο γονεϊκό κίνημα να χρησιμοποιούνται για προσωπικό – κομματικό όφελος του Προέδρου της Ένωσης Γονέων Μαθητών του Δήμου Σαρωνικού κι όσων τον στηρίζουν. Η στρατηγική και
οι ενέργειες που επιλέγονται τον τελευταίο καιρό αποκλίνουν κατά πολύ από τους σκοπούς της Ένωσης.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε στο πλάι τους , με την ιδιότητα πλέον των γονέων, ώστε να διεκδικούμε από κοινού ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
Ένα δημόσιο και δωρεάν σχολείο χωρίς κομματικό χαρακτήρα.
Τα παραιτηθέντα μέλη,
Γαλαντή Ήρα
Καμάρα Ντόρα
Τροχίδου Βασιλική
Χίου Αθανασία

Categories